Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Νέο «Γκέμπελς» χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τον Θεόδωρο Πάγκαλο



Σκληρή ήταν η απάντηση του ΚΚΕ στη δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου πως το Κομμουνιστικό Κόμμα και η ηγεσία του επιθυμούν να υπάρχουν νεκροί στις κινητοποιήσεις. «Γεννήθηκαν νέοι Γκέμπελς» αναφέρει η ανακοίνωση-απάντηση του Περισσού, που χαρακτηρίζει...


«ΚΥΠατζήδικη» τη φρασεολογία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής:

«Γεννήθηκαν νέοι Γκέμπελς. Το μόνο που δεν έχει πει ακόμα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι ότι το ΚΚΕ είναι υπεύθυνο για την καπιταλιστική οικονομική κρίση. Ειδικά ο κ. Πάγκαλος με όσα είπε στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" και στον τηλεοπτικό σταθμό "MEGA", αποκαλύπτει για άλλη μια φορά με την ΚΥΠατζήδικη φρασεολογία του ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμη για κάθε είδους προβοκάτσια σε βάρος του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος. Είναι επικίνδυνοι, οι εργαζόμενοι πρέπει να αγρυπνούν».

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα στα «Νέα», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστηρίζει πως στη διάρκεια των κινητοποιήσεων «είναι σαφές ότι η κ. Παπαρήγα και η ανεύθυνη τυχοδιωκτική ομάδα γύρω από την ηγεσία του ΚΚΕ θέλουν έναν νεκρό».

«Το πρόβλημα είναι, βέβαια, ότι οι νεκροί που υπάρχουν είναι από την άλλη πλευρά. Οι νεκροί της Μarfin που κάηκαν από δολοφόνους ακροαριστερούς που είχαν εγκολπωθεί τα κηρύγματα της κ. Παπαρήγα, του κ. Τσίπρα και άλλων τέτοιων, το ίδιο ταυτόχρονα και ο αστυνομικός που πρόσφατα δολοφονήθηκε. Δεν θα ήταν σκόπιμο να προσφέρουμε στην κ. Παπαρήγα νεκρούς και τραυματίες σε μια βίαιη σύγκρουση που θα ξέφευγε από τον έλεγχο, για να μπορέσει να στήσει την αδιέξοδη πολιτική της» προσθέτει.

Κατηγορεί, επίσης, το ΠΑΜΕ ότι με τις κινητοποιήσεις στα λιμάνια δυσφημείται η χώρα «σε όλες τις τουριστικές αγορές του πλανήτη».

tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: