Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ "ΜΑΧΗ" ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΦΟΡΤΗΓΑ


Από την : real.gr
Έτοιμη πράξη νομοθετικού περιεχομένου προκειμένου να δραστηριοποιηθούν τα φορτηγά ιδιωτικής χρήσης και να καλύψουν τις ελλείψεις που αφήνει η απεργία (εν καιρώ…επίταξης!) των φορτηγών Δ.Χ., έχει η κυβέρνηση. Την πράξη υπογράφουν οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών...
Δημήτρης Ρέππας, Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και βεβαίως ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ενώ θα κατατεθεί πιθανόν και σήμερα, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκύπτουν από τις κινητοποιήσεις των φορτηγατζήδων Δ.Χ.
Ο κ. Δημήτρης Ρέππας δηλώνει αποφασισμένος να ψηφίσει το νομοσχέδιο ως έχει, ενώ η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών είναι σφόδρα ενοχλημένη από την τακτική της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, αλλά και των δικαστικών αρχών, που αυτή τη φορά αποφεύγουν να παρέμβουν αυτεπάγγελτα, όπως έγινε με την υπόθεση της παράβασης του πλαφόν από τους βενζινοπώλες.

Ειδικά για την ηγεσία της ΕΛΑΣ υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια, καθώς οι καταγγελίες που υπάρχουν στο υπουργείο Μεταφορών είναι ότι όχι απλώς δεν περιφρουρούν το νόμο έναντι των φορτηγατζήδων, αλλά και τα «έχουν βρει» μαζί τους! Στον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Χάρη Τσιώκα έχουν γίνει τηλεφωνικές καταγγελίες φορτηγατζήδων ότι θέλουν να εργαστούν, πλην, όμως είτε παρεμποδίζονται είτε και πέφτουν θύματα τραμπουκισμών και του ζητούν την προστασία της ΕΛΑΣ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr που δεν έγινε όμως δυνατόν να επιβεβαιωθούν, υπήρχε και τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Δημ. Ρέππα με την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη στάση της ΕΛΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: