Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Απέκλεισε επιστροφή στη δραχμή ο Πεταλωτής

Απέρριψε ο Γ.Πεταλωτής ως σενάρια και την επιστροφή στη δραχμή αλλά και τις πρόωρες εκλογές.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στον Real FΜ, ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση έχει θέσει ως στόχο την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη «ασυζητητί». «Δεν συζητάμε για επιστροφή στη δραχμή, είναι σενάρια τα οποία δεν μας αγγίζουν, δεν μας αφορούν, δεν είναι ούτε καν στον θεωρητικό σχεδιασμό που κάνουμε, γιατί δεν υπάρχει λόγος να γίνει», υπογράμμισε.

Απέκλεισε επιστροφή στη δραχμή ο Πεταλωτής

«Δεν υπάρχει περίπτωση εξόδου ούτε από την Ευρωζώνη, ούτε από την ΕΕ, γιατί δεν υπάρχει προοπτική, τουλάχιστον τώρα, έξω από την Ευρωζώνη. Οταν μιλάμε για σταθερότητα, ένα σημαντικό μέρος είναι η νομισματική σταθερότητα και από εκεί και πέρα υπάρχει η Ευρωπαϊκή συνοχή και όλοι οι άλλοι παράγοντες», συμπλήρωσε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέρριψε και τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, σε μία περίοδο, που «δίνουμε μάχη επιβίωσης σαν χώρα, που φαίνεται ότι δημιουργεί προοπτική για τη χώρα μας, δεν υπάρχει λόγος αυτή η πορεία να ανακοπεί, ίσα - ίσα, θα πρέπει να γίνουμε ακόμη πιο συνδεδεμένοι μεταξύ μας, πιο αλληλέγγυοι σαν πολίτες, σαν πολιτικές δυνάμεις».


Προανήγγειλε επιστροφή των τυχερών παιγνίων, μέσα από αυστηρούς όρους αδειοδότησης, προκειμένου να παταχθεί ο παράνομος δικτυακός τζόγος.

Οπως είπε ο κ. Πεταλωτής, ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο, έχει να κάνει με το ζήτημα των τυχερών παιγνίων, καθώς, όπως επεσήμανε, από τη μία πληρώνουμε πρόστιμα στην ΕΕ και από την άλλη υπάρχει ο ιντερνετικός τζόγος.

«Θα υπάρξει μελέτη, ώστε να υπάρχει πλήρης έλεγχος και να μην γεμίσουν «φρουτάκια» όλες οι γειτονιές», παρατήρησε χαρακτηριστικά.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: