Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση της Κατσέλη με τους Κοινωνικούς Εταίρους


Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Λούκα Τ. Κατσέλη, αύριο, Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011, στις 12:00, θα συναντήσει τους εκπροσώπους των Κοινωνικών Εταίρων (ΓΣΕΕ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΒ), στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων επαφών. Το αντικείμενο της συνάντησης αφορά στην ενημέρωση για τις τρέχουσες δράσεις του Υπουργείου σχετικά με την κοινωνική οικονομία, τα τοπικά ολοκληρωμένα προγράμματα απασχόλησης και την αναβάθμιση της συμμετοχής των Κοινωνικών Εταίρων στο Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο επί της οδού Σταδίου 29.

15:00, θα μιλήσει στο συνέδριο με τίτλο «Κοινωνικώς Επιχειρείν 2011: Υπευθυνότητα, Συνεργασία, Προοπτική», που διοργανώνει το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στο πολιτιστικό κέντρο ΔΑΪΣ (οδός Μεσογείων 151, Παράδεισος Αμαρουσίου, δίπλα στα εκπαιδευτήρια Δούκα).

19:30, θα παραστεί στην εκδήλωση «Προσωπικότητες 2010», που διοργανώνουν ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Corfu σε συνεργασία με την Κερκυραϊκή Ένωση Νομού Πειραιά στο Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (Λουδοβίκου 1, πλατεία Οδησσού, Πειραιάς), όπου και θα βραβευθεί.


i-reportergr

Δεν υπάρχουν σχόλια: