Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Διυπουργικές επιτροπές για θέματα θεσμών, εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας

Συνεχίζεται ο Μαραθώνιος

Ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου δίνει κατευθυντήριες γραμμές για όλα τα θέματα εσωτερικού ενδιαφέροντος στις αλλεπάλληλες συνεδριάσεις κυβερνητικών επιτροπών τις τελευταίες ημέρες
Ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου δίνει κατευθυντήριες γραμμές για όλα τα θέματα εσωτερικού ενδιαφέροντος στις αλλεπάλληλες συνεδριάσεις κυβερνητικών επιτροπών τις τελευταίες ημέρες (Φωτογραφία: Ευρωκίνηση )
Αθήνα
Συνεχίζεται ο Μαραθώνιος των συσκέψεων υπό την προεδρία του πρωθυπουργού την Πέμπτη. Στη διάρκεια δύο διυπουργικών επιτροπών θα εξεταστούν θέματα Κράτους και Θεσμών, Εξωτερικής Πολιτικής και Αμυνας, καθώς και Προστασίας του Πολίτη.

Η πρώτη σύσκεψη έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 και θα συμμετάσχουν ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου, Εσωτερικών Γ.Ραγκούσης και Δικαιοσύνης Χ.Καστανίδης.

Η δεύτερη σύσκεψη είναι προγραμματισμένη για τις 15:30 και θα συμμετάσχουν ο υπουργός Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου, Αμυνας Ευ.Βενιζέλος, Εξωτερικών Δ.Δρούτσας, Πολιτικής Προστασίας Χρ.Παπουτσής, οι αναπληρωτές υπουργοί Αμυνας Π.Μπεγλίτης και Εξωτερικών Μ.Ξενογιαννακοπούλου.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: