Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

O κολλητός του Νίκου Παπανδρέου έκανε δουλειές με τον Καντάφι!


O κολλητός του Νίκου Παπανδρέου έκανε δουλειές με τον Καντάφι!

Newpost:

Τον θυμάστε τον Δημήτρη Τζιώτη; Είναι πρόεδρος της εταιρείας επικοινωνίας Clever bank.

Παλαιότερα υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ως «σφήνα» μεταξύ Γιώργου Παπανδρέου και Βαγγέλη Βενιζέλου (τότε πολλοί είχαν χαρακτηρίσει γραφική την υποψηφιότητά του, αν και οι γνωρίζοντες λένε πως κατόρθωσε να αποπροσανατολίσει και βοήθησε τελικά να εκλεγεί ο Γιώργος), Υποψήφιος δήμαρχος Βουλιαγμένης (αμφισβήτησε τον Κασιδόκωστα, του επιτέθηκε αλλά έχασε, τελικά, με πενήντα πόντους διαφορά)!

Μετέχει στην στενή ομάδα Νίκου Παπανδρέου- Χάρη Παμπούκη για τις επενδύσεις.

Έχει ιδρύσει το Green Tank που μεταξύ άλλων βοηθάει τη Χριστίνα Χριστοφάκη του Πάγκαλου και έχει κατεβάσει επενδυτική πρόταση για τις Αλυκές Αναβύσσου (που ανήκουν στα ΕΤΑ), κάποιοι λένε για να προετοιμάσει το έδαφος στον Μαντωνανάκη του Grand Resort που εποφθαλμιά την συγκεκριμένη έκταση, Στενός σύμβουλος του Γιάννη Σπανουδάκη στον ΟΠΑΠ, έχει αναλάβει καμπάνιες αρκετών εκατομμυρίων για το branding του οργανισμού, Και συχνός συνδαιτημόνας του Νίκου Παπανδρέου, σύμβουλος κατά καιρούς και του ίδιου του Γιώργου.

Όπως αποκαλύπτει λοιπόν, το Fimotro, σήμερα, το 2005, έστειλε πρόταση στον Καντάφι (μέσω του ιδρύματος στο οποίο μετείχε κι ο Γιώργος) και του ζητούσε τη δουλειά για να την αναβάθμιση της εικόνας (branding) της Λιβύης στον δυτικό κόσμο!

Αποκαλεί, δε, τον Καντάφι “αυτού μεγαλειότητα”। Λέγεται ότι στον Καντάφι τον σύστησαν άνθρωποι πολύ κοντά στην οικογένεια Παπανδρέου. Απίστευτο κι όμως Ελληνικό…

papaioannou.

Δεν υπάρχουν σχόλια: