Σάββατο 14 Μαΐου 2011

«Αρρυθμίες» στην κυβερνητική λειτουργία παραδέχεται ο Γ.Πεταλωτής

Λόγω «έκτακτων συνθηκών»

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής
O κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής (Φωτογραφία: Eurokinissi )

Αθήνα
Την ύπαρξη φαινομένων ασυνεννοησίας μέσα στην κυβέρνηση παραδέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής μιλώντας το Σάββατο στο Mega. Απέδωσε όμως τα φαινόμενα αυτά σε στο «ρευστό κλίμα» και στις «έκτακτες συνθήκες» υπό τις οποίες καλείται να λειτουργήσει η κυβέρνηση.

«Υπάρχουν κάποιες αρρυθμίες. Πολιτευόμαστε όμως σε ένα πολύ ρευστό περιβάλλον και αυτό δεν είναι εύκολο, δεν μπορεί να λειτουργεί η κυβέρνηση σαν κουρδισμένη μηχανή» είπε ο κ. Πεταλωτής.

«Λειτουργούμε υπό έκτακτες συνθήκες, αυτό το κατανοούμε. Κάποιοι που δεν το κατανοούν, είναι δικό τους ζήτημα. Σε γενικές γραμμές η κυβέρνηση παράγει έργο και δεν μπορούμε να ισοπεδώνουμε τα πράγματα» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς εάν περιλαμβάνονται υπουργοί σε αυτούς που δεν κατανοούν το έκτακτο των συνθηκών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε χαρακτηριστικά: «Οποιοσδήποτε».

«Οι υπουργοί συντονίζονται, συνεργάζονται, δουλεύουν πάρα πολύ. Επαναλαμβάνω, ότι αν κάποια φαινόμενα αρρυθμιών υπάρχουν ή κάποιες ελλείψεις και καθυστερήσεις, αυτές είναι επόμενο γιατί ζούμε σε δύσκολες συνθήκες. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης πάντοτε, αυτό είναι ξεκάθαρο» είπε σε άλλο σημείο τη συνέντευξής του.

Εξάλλου, σε ερώτηση εάν θα υπάρξει ανασχηματισμός, ο κ. Πεταλωτής απάντησε: «Αυτή τη στιγμή είναι στη μέση ένα πολύ δύσκολο έργο, πολύ πυκνό έργο και δεν μπορώ να αντιληφθώ πως θα μπορεί να διακοπεί αυτό το έργο με αλλαγή προσώπων. Είναι όμως σαφέστατα επιλογή του πρωθυπουργού».

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: