Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Απτόητοι οι «Αγανακτισμένοι» δίνουν ραντεβού και σήμερα στο Σύνταγμα


newpost.gr
Απτόητοι οι «Αγανακτισμένοι» δίνουν ραντεβού και σήμερα στο Σύνταγμα
Η «βομβαρδισμένη» από τα χθεσινά επεισόδια πλατεία Συντάγματος επιστρέφει στους καθιερωμένους ρυθμούς «αγανάκτησης». Παρά τους τραυματισμούς τους, την ταλαιπωρία και τα αναπνευστικά προβλήματα από τα δακρυγόνα οι αγανακτισμένοι πολίτες επέστρεψαν το απόγευμα στην «πλατεία τους» θέλοντας να δηλώσουν ότι η αγανάκτηση δεν τελειώνει ούτε με την φήψιση του εφαρμοστικού νόμου ούτε με τις βιαιότητες των αστυνομικών εναντίων τους. Έτσι, για ακόμη μία ημέρα, οι «αγανακτισμένοι» δίνουν δυναμικό παρών, ενώ κυριαρχούν τα γνωστά συνθήματα κατά των κομμάτων της βουλής.


Απτότηοι έδωσαν ραντεβού στο Σύνταγμα και σήμερα στις 6 το απόγευμα. Η λεωφόρος Αμαλίας είναι κλειστή, ώστε να πραγματοποιηθεί η καθιστική διαμαρτυρία των πολιτών.

Από την άλλη, η αστυνομική παρουσία στο κέντρο της πόλης παραμένει έντονη από νωρίς το πρωί, ενώ ο περιβόητος σιδερένιος φράχτης πήρε και πάλι τη θέση του, στη Βασιλίσσης Σοφίας, εμποδίζοντας την πρόσβαση στο Κοινοβούλιο των Αγανακτισμένων πολιτών.

Από τις 7 το απόγευμα μάλιστα, ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ξεκίνησαν συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη, αναβλήθηκε ωστόσο, λόγω της κατάστασης που επικρατούσε την ώρα εκείνη στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: