Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Eργαζόμενοι της ΕΘΕΛ οι 2 «παρακρατικοί»


newpost.gr
Eργαζόμενοι της ΕΘΕΛ οι 2 «παρακρατικοί»
Εργαζόμενοι- συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ είναι οι δύο από τους πολίτες που εικονίζονται να συνεργάζονται με την αστυνομία στο βίντεο που προκάλεσε από χθες σάλο και οδήγησε την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να διατάξει διεξοδική ΕΔΕ και το Γιάννη Ραγκούση να ζητά κατεπείγουσα διερεύνηση και πειθαρχικό έλεγχο.

Την αποκάλυψη έκανε στο «κοινωνία ώρα Mega» ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΘΕΛ Μιχάλης Λιαγουρής. Οι εικόνες του βίντεο δημιουργούν την εντύπωση ότι πρόκειται για κάποιους παρακρατικούς- ο ένας κρατάει λοστό, οι οποίοι συνεργάζονται με την αστυνομία.

Με αφορμή τα όσα καταγγέλθηκαν δημοσίως για τη συμμετοχή εργαζομένων της πρώην ΕΘΕΛ Α.Ε. στα χθεσινά έκτροπα της Πλατείας Συντάγματος, ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Ραγκούσης, με εντολή του προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΣΥ (πρώην ΕΘΕΛ Α.Ε.), ζήτησε την κατεπείγουσα διερεύνηση των καταγγελλομένων και την παραδειγματική τιμωρία με την κίνηση άμεσης διαδικασίας πειθαρχικού ελέγχου και εφαρμογής των κείμενων διατάξεων σε βάρος των τυχόν υπαιτίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: