Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ο Ηλίας Μόσιαλος αναλαμβάνει την ΕΡΤ και φέρνει ριζικές αλλαγές!

newpost.gr
Ο Ηλίας Μόσιαλος αναλαμβάνει την ΕΡΤ και φέρνει ριζικές αλλαγές!
Ο Ηλίας Μόσιαλος θα είναι μετά από μια σειρά έντονων διαβουλεύσεων ο νέος πολιτικός προϊστάμενος της ΕΡΤ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που έγιναν γνωστές, ο Υπουργός Επικρατείας έχει συζητήσει σε αλλεπάλληλες συναντήσεις του με τον Πρωθυπουργό για όλες τις αλλαγές τις οποίες έχει σχεδιάσει και στις οποίες προτίθεται να προχωρήσει άμεσα.

Μάλιστα οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι το σχέδιο το οποίο έχει εκπονήσει τυγχάνει της εγκρίσεως του κ. Παπανδρέου.

Διατάγματα, υπουργικές αποφάσεις, αλλά και μια σειρά από εκκρεμότητες -άλλες ουσιαστικές και άλλες τυπικές- θα δρομολογηθούν άμεσα και πάντως πριν από τέλος του καλοκαιριού.

Ο Υπουργός Επικρατείας δεν φαίνεται να επιθυμεί μακράς διάρκεια αναμονή για τις όποιες αλλαγές έχει αποφασίσει και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να ανακοινωθεί και επισήμως η ανάληψη της αρμοδιότητας ώστε να αναλάβει περαιτέρω δράση.

Καθημερινοί συνομιλητές του κ. Μόσιαλου μιλώντας στο newpost επεσήμαναν ότι οι αλλαγές θα είναι ριζικές. Μάλιστα ισχυρίζονται ότι θα προχωρήσει άμεσα το σχέδιο εξυγίανσης και το πλάνο αναδιάρθρωσης. Πρωτίστως λέγεται ότι θα προχωρήσει σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για περισσότερους από 500 εργαζόμενους κυρίως δημοσιογράφους.

Παράλληλα θα τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο για συγχώνευση των Περιφερικών Σταθμών ενώ το νυστέρι θα μπει βαθειά στο κοστολόγιο του τηλεοπτικού προγράμματος με το «κόψιμο» των περισσοτέρων εκπομπών από την νέα περίοδο.

Τ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια: