Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Συλλυπητήρια των πολιτικών κομμάτων για την τραγωδία στην Κύπρο

Αλληλεγγύη και συμπαράσταση


(Φωτογραφία: Reuters )
Αθήνα
Ανείπωτη τραγωδία, χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης τα όσα τραγικά συνέβησαν στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στην Κύπρο και πρόσθεσε ότι είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την είδηση.

Ο εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος εκφράζουν τα βαθειά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων και εύχονται ταχεία και πλήρη ανάρρωση στους τραυματίες.

«Ο πόνος και η θλίψη των οικογενειών των θυμάτων και όλων των αδελφών Ελλήνων της Κύπρου, αγγίζουν τις καρδιές ολόκληρου του ελληνισμού» ανέφερε και ανακοίνωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε με την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας για να εκφράσει τα συλληπητήριά του.

Την αμέριστη αλληλεγγύη του ΚΚΕ προς τον κυπριακό λαό και την κυβέρνησή του εξέφρασε η Αλέκα Παπαρήγα, με αφορμή την πρωτοφανή τραγωδία που συγκλονίζει το νησί.

«Το κόμμα μας εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη και στήριξή του στον Κυπριακό λαό και την κυβέρνηση και έχουμε την πεποίθηση πως θα καταφέρουν να ξεπεράσουν κι αυτή τη δύσκολη δοκιμασία.

» Παρακαλούμε να μεταβιβάσετε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θανόντων» αναφέρεται στο μήνυμα.

Ο ΛΑΟΣ στο μήνυμά του τονίζει ότι «σήμερα πενθεί όλος ο Ελληνισμός, τόσο στην Κύπρο αλλά και όπου αλλού υπάρχουν Έλληνες».

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός σημειώνει ότι πρέπει με εξαιρετική προσοχή να ανιχνευθούν τα βαθύτερα αίτια.

O πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, σε μήνυμά του προς τον Δ.Χριστόφια τονίζει: «Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειας των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στη Ναυτική Βάση της Εθνικής Φρουράς. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες είμαστε κοντά σας. Η Δημοκρατική Αριστερά εκφράζει την αλληλεγγύη της στον κυπριακό λαό και την κυβέρνηση της Κύπρου.»

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, σε ολόκληρο τον κυπριακό λαό και στην πολιτική του ηγεσία.

«Ο κυπριακός λαός γνωρίζει ότι ο ελληνικός λαός είναι δίπλα του στις καλές, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές» κατέληξε.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Χριστόφια, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά της προς τις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος καθώς και τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στον κυπριακό λαό και στην κυβέρνησή του.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: