Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Σφίξαν τα γάλατα περιμένοντας τον Μόσιαλο...



Εν αναμονή του νέου τους πολιτικού προϊστάμενου βρίσκονται στην ΕΡΤ και τα νεύρα όλων έχουν τεντώσει, καθώς με τον Τηλέμαχο Χυτήρη ο οποίος ήταν παλιός γνωστός, οι κρατούντες είχαν φροντίσει να δημιουργήσουν τις απαραίτητες στην Αγία Παρασκευή ισορροπίες.

Την είδηση περί ...

συρρίκνωσης λόγω μεσοπρόθεσμου- θέλω να σας πω, οι υψηλοί όροφοι δεν της έδωσαν και μεγάλη σημασία. Υπάρχει business plan- λένε το οποίο προβλέπει τον περιορισμό κάποιων λειτουργιών και δίνει έμφαση στις επενδύσεις, αλλά όλα αυτά πρέπει να συζητηθούν και να οριστικοποιηθούν με την έλευση του νέου πολιτικού προϊστάμενου.
Τα Μεσαία του ραδιοφώνου και τα ψηφιακά της τηλεόρασης θα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν υπάρχουν στο σχέδιο απολύσεις μονίμων υπαλλήλων.
Οι πληροφορίες θέλουν τον υπουργό Επικρατείας Ηλία Μόσιαλο να αναλαμβάνει πακέτο όλα τα ΜΜΕ- και την ΕΡΤ και το ΑΠΕ, αλλά χρειάζεται προεδρικό διάταγμα το οποίο ακόμη δεν έχει εκδοθεί.
Ωστόσο ο υπουργός άρχισε διακριτικά να ενημερώνεται, καθώς στα αυτιά του έχουν φτάσει σημεία και τέρατα.
Για παράδειγμα, έχει ακούσει ότι κάποιοι κάνουν παιχνίδι πατώντας σε δυο και τρεις βάρκες μέσα στο κτίριο και ότι ορισμένοι άλλοι αντλούν δύναμη από τα... υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου- κοιτάξτε κατά Γιώργο Ελενόπουλο μεριά. Οι πρώτοι- του είπαν, το παίζουν υπερκομματικοί και οι δεύτεροι πρασινοφρουροί αναβιώνοντας τον περίφημο Μαρουδοκωβαιϊσμό- τυχαία η επιλογή του χαρακτηρισμού, και ένα σύστημα ρουφιάνων.
Ο τεχνοκράτης Μόσιαλος- με διαβεβαιώνουν, ένοιωσε τα μαλλιά του κεφαλιού του να ορθώνονται και ήδη λαμβάνει τα μέτρα του. Όταν και αν αναλάβει, ουδείς εκ των προαναφερόμενων θα πρέπει να αισθάνεται ασφαλής.
Να το δω και να ζητωκραυγάζω- που λέει ο λόγος...

από newpost.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: