Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Κατάληψη δημαρχείων και αποκλεισμούς δρόμων πραγματοποιεί την Τετάρτη η ΠΟΕ - ΟΤΑ

Συνέχεια των κινητοποιήσεων

(Φωτογραφία: ΑΠΕ )


Αθήνα
Κατάληψη όλων των δημαρχείων, από τις 11:00 μέχρι το τέλος του ωραρίου, θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στους Δήμους. Η ΠΟΕ - ΟΤΑ καλεί τους υπαλλήλους να προχωρήσουν, κατά τη διάρκεια της κατάληψης, σε συμβολικό αποκλεισμό κεντρικών οδών και να κάψουν τα ειδοποιητήρια του υπουργείου Οικονομικών για την έκτακτη εισφορά.

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των συνδικαλιστών στελεχών του δημοσίου αλλά και όσων εργαζομένων το επιθυμούν, στις 3.00 το μεσημέρι στο ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΦΕΑΣ.

Στο τέλος της συγκέντρωσης, στις 6.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος συλλαλητήριο διαμαρτυρίας και πορεία στη Βουλή.

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, θα προκηρυχθεί 24ωρη πανελλήνια απεργία για τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπιτι».

Το Σάββατο και την Κυριακή, 1 και 2 Οκτωβρίου, όλοι οι εργαζόμενοι θα απέχουν από κάθε υπερωριακή εργασία, με στόχο πάλι να μη λειτουργήσει καμία δημοτική υπηρεσία.

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι καλούνται να προχωρήσουν, με ευθύνη των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων, στην κατάληψη όλων των δημοτικών γκαράζ αλλά και των ΧΥΤΑ, έως την απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, στις 5 Οκτωβρίου.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: