Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Κόκκινη γραμμή από τη ΝΔ: Εκλογές ως τις 4 Μαρτίου









Κόκκινη γραμμή από τη ΝΔ: Εκλογές ως τις 4 Μαρτίου
Η εμπλοκή που υπήρξε στις Βρυξέλλες για την υπογραφή της δανειακής σύμβασης που μετακινήθηκε χρονικά από τον Δεκέμβριο για τον Ιανουάριο, άρχισε να «σπρώχνει» προς τα πίσω την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ, μεταξύ αυτών και ο Ευ. Βενιζέλος, άρχισαν να μιλάνε για πολυήμερη αναβολή και εκλογές τον… Απρίλιο. Όχι όμως και η ΝΔ. Το ΠΑΣΟΚ βλέπετε, πιστεύει ότι χρειάζεται χρόνο για να ανακάμψει. Ενδεχομένως και για να ρυθμίσει τα θέματα ηγεσίας που έχουν προκύψει.

Η ΝΔ αντιθέτως, θέλει να «καθαρίσει τη μπουγάδα». Σήμερα, ο Γιάννης Μιχελάκης, δήλωσε ότι «αν η διαδικασία καθυστερήσει, τότε θα το δούμε» ξεκαθαρίζοντας ταυτοχρόνως ότι σε καμιά περίπτωση δεν μιλά για μεγάλη παράταση, όπως πχ προτείνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Πληροφορίες του Newpost.gr αναφέρουν ότι για τη ΝΔ, η 4η Μαρτίου αποτελεί κόκκινη γραμμή και σε καμιά περίπτωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα επιτρέψει την περαιτέρω παράταση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών. Αυτό σημαίνει ότι οι εκλογές θα προκηρυχτούν το αργότερο στις 12 Φεβρουαρίου, μιας και σύμφωνα με το Σύνταγμα χρειάζονται τουλάχιστον 21 μέρες।
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: