Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ο μυστικός δείπνος Βενιζέλου- Καρατζαφέρη- Παμπούκη









Ο μυστικός δείπνος Βενιζέλου- Καρατζαφέρη- Παμπούκη
Το βράδυ της Πέμπτης, περίπου 24 ώρες πριν την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης, γύρω από το ίδιο τραπέζι, βρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και ο πρώην υπουργός Χάρης Παμπούκης.

Δεν γνωρίζουμε τι ψάρια φάγανε, όπως δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συζήτησαν. Δεν χρειάζονται όμως και μαντικές ικανότητες για να πει κανείς ότι τα ψάρια ήταν φρέσκα και το «μενού» η συγκρότηση κυβέρνησης ευρύτερης συνεργασίας.


Ο Ευ. Βενιζέλος- λέγεται, είχε πάρει το μήνυμα ότι θα «έπαιζε» για επικεφαλής κυβέρνησης συνεργασίας και έκανε… διερευνητικές επαφές.

Συνομιλία με τον Γ. Καρατζαφέρη είχε και την Παρασκευή, στην Βουλή- ήταν η ημέρα που φούντωσαν η φημολογία για κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ- Ντόρας- Φ. Κουβέλη, φημολογία που στη συνέχεια διαψεύστηκε.

ΥΓ: Μην αναρωτηθείτε τι γύρευε στον μυστικό δείπνο ο Χάρης Παμπούκης. Ο πρώην υπουργός διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Βενιζέλο, αλλά και με τον Καρατζαφέρη. Με τον δεύτερο μάλιστα, είχε παρασκηνιακές επαφές και πριν ένα χρόνο, τις παραμονές των δημοτικών εκλογών।
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: