Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Σαμαράς: Στόχος η καθιέρωση δυνατότερων δεσμών με το Ισραήλ









Σαμαράς: Στόχος η καθιέρωση δυνατότερων δεσμών με το Ισραήλ
Επίσημη διήμερη επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποιεί από σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς που συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Ντάνι Αγιάλον, πραγματοποιώντας δηλώσεις σε ισραηλινή εφημερίδα, στις οποίες τόνισε την πρόθεση του για σύσφιξη των σχέσεων με το Ισραήλ.

Παράλληλα, στην αυξημένης γεωπολιτικής σημασίας η επίσκεψη του, ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε στο Μνημείου του Ολοκαυτώματος και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Θεόφιλο και τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, Άβιγκντορ Λίμπερμαν.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξη του στην ισραηλινή εφημερίδα Jerusalem Post είπε ότι η ΝΔ θα συνεχίσει τις πολιτικές Παπαπανδρέου υπέρ των Ισραηλινών.

«Για δεκαετίες το κόμμα μου, η ΝΔ, στηρίζει μία πιο ισορροπημένη προσέγγιση στην Μέση Ανατολή. Η καθιέρωση δυνατότερων δεσμών με το Ισραήλ είναι μία από τις πολύ λίγες πρωτοβουλίες του πρώην πρωθυπουργού που εμείς ως κόμμα της αντιπολίτευσης στηρίξαμε με όλη μας την καρδιά. Στην πραγματικότητα τον ενθαρρύναμε δημοσίως στο κοινοβούλιο να το πράξει. Και όταν το έπραξε σταθήκαμε δίπλα του σε αυτό το θέμα» υπογράμμισε στην εφημερίδα ο Αντώνης Σαμαράς.



Πηγή: real.gr/Νewpost.gr
http://newpost.gr

Σχετικές φωτογραφίες:



1736473.jpg1736469.jpg1736466.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: