Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Καλά κρατεί η κόντρα για τα ταξί…

Να βγει επιτέλους το νομοσχέδιο, μήπως ησυχάσουμε!


http://img.protothema.gr/8D3795F949DF95DA40CE30FF6045D411.jpg

Σκληρή απάντηση έδωσαν κύκλοι του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας κ. Γιάννη Ραγκούση στον υπουργό Μεταφορών κ. Μάκη Βορίδη, ο οποίος εχθές απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σημείωσε ότι στο θέμα των ΤΑΞΙ «δεν υπάρχει νομοσχέδιο Ραγκούση» καθώς και ότι θα επανεξεταστούν οι ρυθμίσεις που είχαν δρομολογηθεί.

Συνεργάτες του κ. Ραγκούση σημείωναν πως ο κ. Βορίδης χαράσσει μια διαφορετική στρατηγική από τον πρώην υπουργό Μεταφορών για «ψηφοθηρικούς λόγους».

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ από τις χτεσινές δηλώσεις Βορίδη.

Συγκεκριμένα, οι κύκλοι ανέφεραν:

«Την ώρα που πλήττονται στο εισόδημά τους εργαζόμενοι και συνταξιούχοι και αυξάνει η ανεργία, είναι μείζον ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης να μην εξαιρούνται πελατειακές συντεχνίες από το άνοιγμα των επαγγελμάτων.

Και βέβαια την ώρα που η χώρα δίνει υπαρξιακή μάχη επιβίωσης κατά της φοροδιαφυγής, είναι μείζον ζήτημα πολιτικής ηθικής να μην εξαιρούνται συστήματα μαύρης αγοράς για ψηφοθηρικούς λόγους».

Η απάντηση από τους συνεργάτες του κ. Ραγκούση δημιουργεί ερωτήματα για το τι θα πράξει ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας στην περίπτωση που ο κ. Βορίδης αλλάξει το νομοσχέδιό του, επαναφέροντας το Προεδρικό Διάταγμα Ρέππα.

Τις επόμενες ημέρες ο νυν υπουργός Μεταφορών αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του στο θέμα αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: