Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ρέππας έβαλε τον Παπανδρέου στο «χρονοντούλαπο» της ιστορίας









Ο Ρέππας έβαλε τον Παπανδρέου στο «χρονοντούλαπο» της ιστορίας
Σε… αποστρατεία έβαλε ο Δημήτρης Ρέππας τον Γιώργο Παπανδρέου σε συνέντευξη τύπου προς τους πολιτικούς συντάκτες, λέγοντας ότι « ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πολιτικός που θα τιμηθεί και θα αναγνωριστεί, όχι στο απώτερο μέλλον».
Ερωτώμενος για λάθη του πρώην πρωθυπουργού απάντησε: «Έκανε λάθη όπως όλοι κάναμε λάθη. Κυβέρνησε μία χώρα με αδύναμη οικονομία...»


Ο κ. Ρέππας ξεκαθάρισε ότι δεν συζητά εκλογές εσωκομματικές από τη βάση, και είπε χαρακτηριστικά «Να μην πάμε σε απελευθέρωση αγοράς υποψηφίων στο ΠΑΣΟΚ, όλα να γίνουν με μέτρο. Το ΠΑΣΟΚ έχει άξια στελέχη, όλοι οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ έχουν γίνει πρωθυπουργοί της χώρας. Το ΠΑΣΟΚ έχει πρόεδρο, αν θέλει το ΠΑΣΟΚ κάποιον να έχει μπροστά, χρειάζεται να τρέξει...»

Επίσης ο κ. Ρέππας τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μην παγώσει τις διαδικασίες και να έχει ενισχυμένο όργανα με ισχυρό πολιτικό κέντρο.

Αναφερόμενος στο εσωκομματικό σκηνικό υπογράμμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ αυτήν την περίοδο που δοκιμάζεται θα πρέπει να λειτουργεί με τέτοιο τρόπο που να πείθει, και να συνδυάζει πάντα την εντολή των πολιτών που το στηρίζουν με μεγάλες προτεραιότητες».

«Έχω μιλήσει για ένα ΠΑΣΟΚ όπου μιλούμε όλοι ανοικτά, αλλα το ανοικτό κόμμα είναι μη κόμμα, έχουμε καταστατικο, όργανα και μία διαδικασία που πρέπει να σεβαστούμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ। Ρέππας.
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: