Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ο Βενιζέλος μαζεύει υπογραφές και ζητάει εκλογές για νέο πρόεδρο εδώ και τώρα!









Ο Βενιζέλος μαζεύει υπογραφές και ζητάει εκλογές για νέο πρόεδρο εδώ και τώρα!
Κείμενο υπογραφών διακινείται τις τελευταίες ώρες, μεταξύ των βουλευτών και των μελών του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, με αίτημα την εκλογή νέου αρχηγού από τη βάση, μέσα στον Ιανουάριο!

Το κείμενο διακινούν στελέχη προσκείμενα στον Ευ. Βενιζέλο πράγμα που προκαλεί την εντύπωση ότι ο υπουργός Οικονομικών προσπαθεί να εξαργυρώσει στο εσωκομματικό πεδίο, την θετική κατάληξη που όπως όλα δείχνουν θα έχει η διαπραγμάτευση για το PSI.

Θυμίζουμε ότι πριν ελάχιστες ώρες, η γραμμή Βενιζέλου ήταν η εκλογή νέου προέδρου από ένα χώμα μεγαλύτερο του Εθνικού Συμβουλίου και μικρότερο του Συνεδρίου.

Ωστόσο, στην τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή των υπουργών, ο ίδιος ο Ευ. Βενιζέλος είχε πει ότι η εκλογή νέου προέδρου θα πρέπει να γίνει ή άμεσα ή να καθυστερήσει πολύ. Επιπροσθέτως, ο Π. Κουκουλόπουλος- στενός συνεργάτης του υπουργού οικονομικών, είχε μιλήσει για διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών στις 29 Ιανουαρίου.

Η διενέργεια εκλογών μέσα στο μήνα, πόρρω απέχει από τη βούληση του κ. Παπανδρέου, αλλά και το περιεχόμενο της χθεσινής επιστολής της Άννας Διαμαντοπούλου.




Θέμης Δαγκλής
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: