Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Φεύγει πριν τις εκλογές ο Γιώργος

Τυχαία συνάντηση Παπαδήμου - Παπανδρέου στη Βουλή



http://img.protothema.gr/59BFBAD16DFBD4F773142D6218A6664A.jpg
Από το αεροδρόμιο, επιστρέφοντας από το ταξίδι του στο εξωτερικό, ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε κατευθείαν στη Βουλή. Εκεί, σύμφωνα με συνεργάτες του, συνάντησε τυχαία τον πρωθυπουργό και είπαν να τα πουν. Να μην περιμένουν το Σάββατο για την προγραμματισμένη συνάντησή τους, στο πλαίσιο του τελευταίου κύκλου επαφών που αποφάσισε Λουκάς Παπαδήμος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις, στην Ευρώπη και την Ελλάδα, τις προτεραιότητες της χώρας την προσεχή περίοδο, την στήριξη του έργου της κυβέρνησης, την πορεία των διαπραγματεύσεων για την υλοποίηση του PSI και την ολοκλήρωση των νέου προγράμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ανοιχτός σε συμβιβασμό με τους κορυφαίους του ΠΑΣΟΚ.

«Εφόσον το θέλουν θα αποχωρήσει πριν τις εκλογές» δήλωσε στο protothema.gr συνεργάτης του. Προκειμένου να οριστεί το χρονοδιάγραμμα θα συνεδριάσει το απόγευμα της Παρασκευής το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Νωρίτερα, ο πρόεδρος του κόμματος θα έχει συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις αποφάσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: