Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Διαδοχή τον Φεβρουάριο ζήτησε ο Βενιζέλος από τον Παπανδρέου









Διαδοχή τον Φεβρουάριο ζήτησε ο Βενιζέλος από τον Παπανδρέου
Την επίσπευση των διαδικασιών στα τέλη του Φεβρουαρίου έθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην πρωινή του συνάντηση με το Γιώργο Παπανδρέου τονίζοντας ότι οι διαφαινόμενες εξελίξεις στο PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση το επιτρέπουν.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες, απέφυγε να δεσμευθεί να απαντήσει επί του θέματος. Ωστόσο, στη διάρκεια της ομιλίας του στην Κ.Ο του κόμματος τόνισε ότι στη διαδικασία για την αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα θα τηρηθούν οι αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου, απορρίπτοντας έτσι την πρόταση Βενιζέλου.

Ωστόσο, από την πλευρά των στελεχών που ασκούν κριτική, ενόχληση έχει προκαλέσει η παρουσία του Φίλιππου Πετσάλνικου, τον οποίο κάλεσε ο Γιώργος Παπανδρέου να είναι παρών στο πρωινό τετ α τετ.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο ΠΑΣΟΚ θα κυλούσε ήρεμα κάποιοι, ανάμεσα στους οποίους η Βάσω Παπανδρέου και ο Πέτρος Ευθυμίου, ετοιμάζονται να... σηκώσουν στόλους.

Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της ΚΟ συναντήθηκαν ο Ανδρέας Λοβέρδος και Ευάγγελος Βενιζέλος με το Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: