Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

«Ο πρωθυπουργός ήθελε κομάντος, γι' αυτό και πήγα»!

Η Άννα Διαμαντοπούλου εξομολογείται...




«Ο πρωθυπουργός έκρινε ότι η κυβέρνηση είχε ανάγκη από κομάντος» δήλωσε χαρακτηριστικά η Άννα Διαμαντοπούλου, εξηγώντας ότι δέχτηκε τη μετακίνησή της στο υπουργείο Ανάπτυξης, επειδή οι επόμενες 30 μέρες είναι πολύ κρίσιμες για τα θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου.

Ερωτηθείσα, σε συνέντευξή της στον Real FM, για το θέμα των εκλογών, η κυρία Διαμαντοπούλου απάντησε ότι δεν γνωρίζει κάτι για μετάθεση του χρόνου τους, ωστόσο επισήμανε πως η ίδια είχε εκφράσει τη θέση να υπάρξει ανασχηματισμός και οι εκλογές να πάνε πολύ πίσω, καθώς, όπως είπε, το προεκλογικό κλίμα μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε έναν εξαιρετικά δύσκολο Ιούνιο.

Η νέα υπουργός Ανάπτυξης εμφανίστηκε εξάλλου συγκρατημένα αισιόδοξη για τη συμμετοχή των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές εκλογές, τονίζοντας ότι το πιο σημαντικό απ' όλα είναι ο λόγος που θα αρθρώσει το ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, δεν απέρριψε το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, εάν ισχύουν οι προϋποθέσεις της διασφάλισης της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας και της εκπλήρωσης των στόχων του μνημονίου, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Σε κάθε περίπτωση, σημείωσε πως θα προτιμούσε η όποια συνεργασία να είναι στο πλαίσιο της Κεντροαριστεράς και κάλεσε τη ΔΗΜΑΡ να απαντήσει «εάν είναι έτοιμη να αλλάξει για πάντα το πολιτικό σύστημα και να αποφασίσει εάν θα γίνει Αριστερά της εξουσίας»।
.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: