Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Το Mega πήρε θέση στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ! Ψηφίζει Βενιζέλο



Το Mega πήρε θέση στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ! Ψηφίζει Βενιζέλο
Το Mega έσπευσε και πήρε θέση στη μάχη διαδοχής του ΠΑΣΟΚ: στηρίζει Βενιζέλο με όλες του τις δυνάμεις και το φωνάζει από τα παράθυρα, δια στόματος του κορυφαίου του σχολιαστή Γιάννη Πρετεντέρη.

Φυσικά το περιμέναμε - είναι γνωστή στο δημοσιογραφικό κουρμπέτι η αγάπη που τρέφουν για τον Ευ. Βενιζέλο οι Γιώργος Μπόμπολας και Σταύρος Ψυχάρης, όπως και ο διευθυντής Χρήστος Παναγιωτόπουλος, αλλά το σχολιάζουμε γιατί έγινε κάπως νωρίς και πολύ άκομψα.

«Αν δεν είχε υποβάλει την παραίτηση του ο κύριος Παπουτσής, λόγω της υποψηφιότητας του για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δεν θα είχαμε καταλάβει ότι ήταν υπουργός της κυβέρνησης», είπε χθες ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες, βλέποντας τα νούμερα τηλεθέασης να παίρνουν την κατηφόρα, καταχέριζε καθημερινά τον υπουργό Οικονομικών για την πολιτική λιτότητας. Ακολούθησαν και κάποια άλλα, ανάλογα σχόλια.

Πασιφανώς το ζήτημα δεν είναι η αποτελεσματικότητα του Χρήστου Παπουτσή. Το Mega που δεν αρκείται στο να καταγράφει τα γεγονότα, αλλά επιδιώκει να παρεμβαίνει και να καθορίζει την πολιτική ζωή, ακόμα και αν επί ημερών Παπουτσή η ΕΛΑΣ είχε… συλλάβει την ηγεσία της Αλ Κάιντα, πάλι τα ίδια θα έλεγε. Απέτυχε να εκλέξει αρχηγό του ΠΑΣΟΚ το 2007, όταν στήριζε και πάλι Βενιζέλο. Απέτυχε να εκλέξει αρχηγό της ΝΔ το 2009, όταν στήριζε Ντόρα. Επιχειρεί να το πετύχει τώρα… ΧΡΑΝ
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: