Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Επιχείρηση- «σκούπα» στην Αθήνα προανήγγειλε ο Χρυσοχοΐδης μετά τη συνάντηση με Σαμαρά

Επιχείρηση- «σκούπα» στην Αθήνα προανήγγειλε ο Χρυσοχοΐδης μετά τη συνάντηση με Σαμαρά
Για τα ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας και αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης, ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΝΔ, ο κ. Χρυσοχοΐδης ενημέρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Αντώνη Σαμαρά, πως τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί μεγάλη επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας και τον έλεγχο του μεταναστευτικού κύματος.

Σε δηλώσεις του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως «η ελληνική κοινωνία και η χώρα, πρέπει να θωρακιστούν απέναντι στο έγκλημα που όλο μεγαλώνει και δημιουργεί τεράστιο ζήτημα ασφάλειας. Πρέπει να απασφαλίσουμε τη βόμβα του μεταναστευτικού και να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα».

«Πρέπει να προβούμε σε όλες τις ενέργειες που θα διασφαλίζουν ότι η Ελλάδα δεν θα είναι χώρα, όπου μπαίνει όποιος θέλει και εγκληματεί σε συνεργασία με άλλους εγκληματίες», ανέφερε και προανήγγειλε μεγάλη επιχείρηση τις επόμενες μέρες στο κέντρο της Αθήνας, τονίζοντας πως «αρχίζει προσπάθεια να καθαρίσει κάθε δραστηριότητα και φαινόμενα που υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας».


Όπως δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης, ο Αντώνης Σαμαράς είναι υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας έτσι ώστε να ανασάνει η πόλη.
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: