Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Απολυμένος οδηγός εργοστασίου στην Κομοτηνή κρατά ομήρους συναδέλφους του και τραυμάτισε τον ιδιοκτήτη

Απολυμένος οδηγός εργοστασίου στην Κομοτηνή κρατά ομήρους συναδέλφους του και τραυμάτισε τον ιδιοκτήτη
Ένοπλος κρατάει δύο ομήρους σε εργοστάσιο κατασκευής κάδων απορριμμάτων στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για απολυμένο οδηγό του εργοστασίου «HELESI PLC» στην Κομοτηνή.

Ο 52χρονος δράστης προηγουμένως τραυμάτισε τρία άτομα με το κυνηγετικό όπλο του, εκ των οποίων ο ένας είναι ο 51χρονος ιδιοκτήτης του εργοστασίου και ο άλλος νεαρός υπάλληλος υπήκοος Βουλγαρίας. Ο τρίτος τραυματίας μάλιστα είναι αστυνομικός. Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Κομοτηνής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματισμένος ιδιοκτήτης φέρει βαριά τραύματα στο λαιμό.

Το εργοστάσιο βρίσκεται στην βιομηχανική ζώνη της περιοχής και το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ βρίσκεται επί ποδός ομάδα διαπραγματευτών της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία προχώρησε πρόσφατα σε απολύσεις। Ανάμεσα στους απολυμένους ήταν και ο δράστης, ο οποίος έμεινε άνεργος έπειτα από πολλά χρόνια «θητείας» στο εργοστάσιο. Ο ένοπλος είναι πατέρας δύο παιδιών και δεν κατάφερε να βρει δουλειά μέτα την απολυσή του, δηλαδή πριν από περίπου ένα χρόνο.
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: