Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Παπουτσής: «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει το δεκανίκι των συντηρητικών δυνάμεων, δεν θα γίνει ΚΟΔΗΣΟ»

Παπουτσής: «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει το δεκανίκι των συντηρητικών δυνάμεων, δεν θα γίνει ΚΟΔΗΣΟ»
«Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλω να γίνει ΚΟΔΗΣΟ, ούτε δεκανίκι των συντηρητικών δυνάμεων» τόνισε ο Χρήστος Παπουτσής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.


Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε ότι κατεβαίνει ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με ιδεολογική πλατφόρμα τις αρχές του δημοκρατικού σοσιαλισμού.

Αναφερόμενος στην παραίτηση του από τη θέση του υπουργού, ο κ. Παπουτσής υπογράμμισε ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση, ώστε η εκλογική εσωκομματική διαδικασία να μην επηρεάσει το έργο της κυβέρνησης.

Τόνισε ότι «παρά τις δεσμευτικές αποφάσεις που απορρέουν από την ψήφιση του μνημονίου , υπάρχει περιθώριο για να ανοίξει μια συζήτηση πάνω σε ένα σύγχρονο προβληματισμό για ένα καλύτερο μέλλον σε Ελλάδα και Ευρώπη».

«Δεν μπορείς να βγεις από την ύφεση με πολιτικές λιτότητας», υποστήριξε ο κ. Παπουτσής, λέγοντας ότι η «σχετική συζήτηση έχει ανοίξει και στην Ευρώπη».

«Ειδικά μετά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Κομισιόν », σημείωσε ο κ. Παπουτσής, «τα περιθώρια ελιγμών αυξάνονται, καθώς η πολιτική δεν σταμάτησε με την υπογραφή του μνημονίου».

Ο κ. Παπουτσής τέλος τάχθηκε κατά της πρότασης του Υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου για μετεκλογική συνεργασία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Με πληροφορίες από ert।gr
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: