Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η παρουσία των Μπασιάκου, Δούκα και Τσιτουρίδη μήνυμα της ΝΔ για την υπόθεση Βατοπεδίου!



Η παρουσία των Μπασιάκου, Δούκα και Τσιτουρίδη μήνυμα της ΝΔ για την υπόθεση Βατοπεδίου!
Η παρουσία στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας των κ.κ Μπασιάκου, Τσιτουρίδη και Δούκα καταδεικνύουν την εικόνα που έχει ο κ. Αντώνης Σαμαράς για την υπόθεση Βατοπεδίου.

Είναι ήδη γνωστό ότι ο νομικός σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Μπαλτάκος, είχε εξʼ αρχής τοποθετηθεί για το θέμα αυτό τονίζοντας ότι «σκάνδαλο δεν υπάρχει αφού το δημόσιο έδωσε στο δημόσιο!».

Φυσικά ο κ. Μπαλτάκος γνωρίζει σε βάθος την υπόθεση και έχει σχηματοποιήσει με ακριβή επιχειρηματολογία κάθε λεπτομέρεια της πολύκροτης ιστορίας της Μονής Βατοπεδίου.

Κατά συνέπεια ο κ. Σαμαράς με την κίνηση του αυτή απελευθερώνει όλες τις πολιτικές δυνάμεις του κόμματός του και ουσιαστικά τοποθετεί στην πραγματική της βάση την υπόθεση Βατοπεδίου η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πτώση της Κυβέρνησης Καραμανλή. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο κ. Καραμανλής εξέφρασε- μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες σήμερα το πρωί- την ικανοποίηση του για την παρουσία των τριών πρώην Υπουργών στα ψηφοδέλτια.

Στο μεταξύ όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες και πολλά κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν σχηματίσει άποψη για το θέμα και στις κατʼ ιδίας συζητήσεις τους τολμούν να παραδεχτούν ότι «επρόκειτο για ένα φιάσκο σε ότι τουλάχιστον αφορά τα πολιτικά πρόσωπα».


Άρτεμις Παραδείσου
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: