Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας δήλωσε ο Πάνος Καμμένος

«Αρχίζουμε βεντέτα»


  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )


Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας την Κυριακή 6 Μαΐου, ανέφερε απόψε, μιλώντας στο Ηράκλειο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του.

Ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του δικομματισμού λέγοντας: «Αυτές τις τρεις ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές θα αποφασίσουμε ότι ή διώχνουμε τους κατακτητές ή θα γονατίσουμε» για να προσθέσει ότι «δεν γονατίζουμε και αυτή είναι η απάντηση που στέλνουμε».

Επίσης ανέφερε ότι από την Κρήτη στέλνει ένα μήνυμα και προς «εκείνους που θέλουν να σκλαβώσουν την πατρίδα μας και τους ντόπιους συνεργάτες τους. Αρχίζουμε βεντέτα. Μέχρι τέλους. Ή αυτοί ή εμείς». Δεν πρόκειται για πολιτική επιλογή, είπε, «αλλά για επιλογή ανάμεσα στη λευτεριά και τη σκλαβιά».

Μίλησε εξ άλλου για τιμωρία «αυτών που λήστεψαν την Ελλάδα» και τόνισε ότι «θα πληρώσουν ακριβά τα εγκλήματα τιμής κατά της χώρας, και αστικά και ποινικά» προσθέτοντας ότι «θα δημευθούν οι περιουσίες αυτών που λήστεψαν το βιος των Ελλήνων».

Παράλληλα αναφέρθηκε στη νέα τάξη πραγμάτων που χτίστηκε -όπως είπε- μέσα από λέσχες και διάφορες στοές που θέλουν να βλέπουν τους ανθρώπους σαν νούμερα, σαν αριθμούς και όχι σαν πολίτες ελεύθερους να σκέφτονται.

«Τους λέμε λοιπόν από εδώ, από το Ηράκλειο πως είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας την Κυριακή στις 6 Μαΐου» είπε.

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ακόμη ότι «πολλές γενιές είναι εδώ. Από τη γενιά της αλλαγής που πίστεψαν στο η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και πρόσθεσε ότι εμείς το λέμε αυτό και τώρα, ακόμη και αν το αρνήθηκαν κάποιοι.

Επίσης ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αφιέρωσε, όπως είπε, την αποψινή του ομιλία στην μητέρα με τα 9 παιδιά στην οποία προχθές η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα για ανεξόφλητους λογαριασμούς, λέγοντας ότι «δεν θα κάμψουν το ηθικό μας, δεν θα μας νικήσουν».
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: