Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Κουβέλης: «Επικοινωνιακό τρικ η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία»



Κουβέλης: «Επικοινωνιακό τρικ η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία»
eurokinissi
«Επικοινωνιακό τρικ» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης την πρόταση συνεργασίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, για να συμπληρώσει ότι επί της ουσίας «υπονομεύει την ενότητα της αριστεράς», αλλά και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, υπογράμμισε παράλληλα ότι «η ΔΗΜΑΡ δε θα δώσει «αριστερό, δημοκρατικό άλλοθι στην συγκυβέρνηση της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τη συνέχιση αυτής της πολιτικής.

Ο κ. Κουβέλης πάντως διευκρίνισε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν απορρίπτει μια πιθανή μετεκλογική συνεργασία, αλλά μόνο μετά από «συμφωνία σε πρόγραμμα με φερέγγυες πολιτικές και φερέγγυα πρόσωπα» και θέτει «δύο κόκκινες γραμμές», την «παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και στο ευρώ» και «από τη Δευτέρα το πρωί να αρχίσει η σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κάλεσε τους ψηφοφόρους «να τιμωρήσουν αυτούς που μας έφεραν ως εδώ», χαρακτηρίζοντας τους «αρχιτέκτονες του χάους», που τώρα «ζητούν συγχωροχάρτι» και «κινδυνολογούν».

Όπως υποστήριξε ο πρόεδρος ο κ. Κουβέλης, το κόμμα μπορεί να καταψήφισε τα μνημόνια, ωστόσο προωθεί και υποστηρίζει «τις αναγκαίες για τον τόπο μεταρρυθμίσεις, ανεξαρτήτως μνημονίου», αλλά σε προοδευτική και όχι σε συντηρητική κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: