Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Κατσέλη: Η πολιτική που εφαρμόζεται είναι αναντίστοιχη με τη λαϊκή βούληση



Κατσέλη: Η πολιτική που εφαρμόζεται είναι αναντίστοιχη με τη λαϊκή βούληση
«Ακυβερνησία θα υπάρχει όταν εφαρμόζεται αυτή η πολιτική, που είναι αναντίστοιχη με τη λαϊκή βούληση» τόνισε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη, μιλώντας σε κομματική συγκέντρωση στο δημαρχείο Αχαρνών.

Κατηγόρησε παράλληλα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, και τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ότι «προεκλογικά ποζάρουν σαν να είναι άλλοι».

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας υποστήριξε ότι τα μέτρα του δεύτερου μνημονίου θα οδηγήσουν τη χώρα σε στάση πληρωμών, τονίζοντας ότι το κόμμα της θέλει να σταματήσει τον «τον κατήφορο που συμπαρασύρει στο διάβα του νοικοκυριά και επιχειρήσεις, εξαθλιώνει εργαζόμενους και μισθωτούς, και οδηγεί τους νέους στην ανεργία».

Παράλληλα ανέφερε ότι, παρά τις δεσμεύσεις του περί των αντιθέτων, ο κ. Βενιζέλος έχει υπογράψει για μειώσεις μισθών και συντάξεων, καθώς και για επιτήρηση της χώρας έως το 2020.

«Έχουμε δώσει δείγματα γραφής» είπε, απαντώντας έτσι στην ερώτηση γιατί κάποιος να προτιμήσει την Κοινωνική Συμφωνία έναντι της ΔΗΜΑΡ ή του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: