Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Η νέα «ομάδα κρούσης» του Αντώνη Σαμαρά!

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΝΔ



Η νέα «ομάδα κρούσης» του Αντώνη Σαμαρά!
Ο Αντώνης Σαμαράς έχει διαπιστώσει ότι τόσο η επικοινωνιακή δεινότητα του κόμματός του όσο και οι πολιτικές επιλογές που έχουν ακολουθηθεί μέχρι σήμερα έναντι των κεντροδεξιών δυνάμεων, εντός και εκτός Βουλής, δεν αποδίδουν. Αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αλλαγές του βασικού επιτελείου του.

Η προσθήκη των κ.κ Αβραμόπουλου και Δήμα, στην πρωινή σύσκεψη, είναι μια κίνηση με στόχο να τονωθεί το ηθικό των στελεχών εξ αφορμής των πρόσφατων εσωκομματικών αντιπαραθέσεων.

Παράλληλα το βάρος του προεκλογικού αγώνα καλείται να σηκώσει ο κ. Μεϊμαράκης. Αυτό έγινε κυρίως για να επανασυνδεθεί ο κομματικός μηχανισμός. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Μεϊμαράκης ήταν ο επικεφαλής της εκλογικής μάχης που προηγήθηκε.

Ο κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης επανήλθε μετά από την 8ωρη απομάκρυνσή του από τον πρωινό καφέ με σκοπό να στηρίξει την προσπάθεια του κ. Μιχελάκη ο οποίος παραμένει στην θέση του όπως άλλωστε και ο κ. Γιώργος Μουρούτης. Σταθερή αξία για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας εξακολουθεί να παραμένει ο κ. Σταμάτης, ο οποίος δεν μετακινείται αφού θεωρείται ο εξʼ απορρήτων του κ. Σαμαρά.

Όπως επεσήμανε κορυφαίο κομματικό στέλεχος, μιλώντας στο newpost.gr, «αυτή είναι η ομάδα κρούσης της Νέας Δημοκρατίας και αυτή η ομάδα θα δώσει στην πρώτη  γραμμή την μάχη σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών».


Τ. Χατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: