Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

«Ο κ. Αντώναρος εκφράζει μόνο τον εαυτό του!»



«Ο κ. Αντώναρος εκφράζει μόνο τον εαυτό του!»
Μείζον ζήτημα δημιουργούν οι συνεχιζόμενες αναρτήσεις στο twitter του κ. Ευάγγελου Αντώναρου ο οποίος έχει αρχίσει να ξεπερνάει τα όρια της καλόπιστης κριτικής για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα κορυφαία στελέχη του κόμματος θεωρούν ότι ο κ. Αντώναρος έχει αρχίσει να γίνεται υβριστικός και λίαν συντόμως θα καταστεί επικίνδυνος.

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα (και δικαίως) συνδέουν τις πρωτοβουλίες του κ. Αντώναρου με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Γιατί είναι γνωστό ότι ο πρώην βουλευτής έχει συνδέσει την πολιτική του πορεία με τον πρώην πρωθυπουργό αφού θήτευσε ως εκπρόσωπος Τύπου της τελευταίας κυβέρνησης του.

Το newpost.gr επικοινώνησε με το γραφείο του κ. Καραμανλή θέτοντας ευθέως το ερώτημα. Εάν δηλαδή οι απόψεις του κ. Αντώναρου απηχούν και τις απόψεις του κ. Καραμανλή.

Η απάντηση ήταν απόλυτα σαφής: «Ο κ. Αντώναρος εκφράζει τον εαυτό του. Ο κ. Καραμανλής είναι εντελώς αντίθετος με αυτές τις πρακτικές αλλά και αυτού του είδους τις αναλύσεις. Εάν θέλει να μιλήσει ξέρει να το κάνει μόνος του και δεν χρειάζεται κανενός είδους μεσάζοντες».


Πάνος Ρασσιάς
 http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: