Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Επιδιορθώσεις στην κεντροαριστερή «μεζονέτα»!



Επιδιορθώσεις στην κεντροαριστερή «μεζονέτα»!
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα επιχειρήσει, λογικά, να βρει επικοινωνιακές κυρίως φόρμες συνεργασίας με όλα τα κεντροαριστερά κόμματα προκειμένου να σταθεί όρθιος και μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Φαίνεται ότι κάποιοι ένοικοι της τριώροφης κεντροαριστεράς «μεζονέτας»- γιατί πολυκατοικία δεν είναι με τίποτα- αναζητούν νέο κοινής αποδοχής… διαχειριστή ο οποίος θα προσπαθήσει να βάλει σε μια τάξη στα πράγματα. Εν πολλοίς θα γίνουν διεργασίες ώστε να υπάρξει προσέγγιση όλων των πλευρών, πλην του ΚΚΕ φυσικά, το οποίο έχει από την πρώτη ώρα ξεκαθαρίσει την στάση του και τον ιδεολογικό του προσανατολισμό.
 Μάλιστα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί τολμηρό το σενάριο εάν τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ μετεξελιχθεί σε ένα νέο ΠΑΣΟΚ ή αν θέλετε να απορροφήσει το ΠΑΣΟΚ, με πιο αριστερά πολιτικά χαρακτηριστικά. Κάτι τέτοιο είναι εξόχως θεωρητικό και έχει να κάνει και με τις φιλοδοξίες των στελεχών του πάλαι ποτέ ισχυρού σοσιαλιστικού κόμματος αλλά και την δυναμική στην οποία προσβλέπει ο κ. Τσίπρας.

Προς το παρόν πάντως αυτό που βλέπουμε είναι επιδιορθώσεις στα… υδραυλικά και στα… κουφώματα στο κτίριο της Ιπποκράτους!


ΑρΠα
 http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: