Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Στη Δικαιοσύνη για το non paper, θα προσφύγει ο Καμμένος...



Την προσφυγή στη Δικαιοσύνη για να διερευνηθεί το θέμα με το non paper, το οποίο διένειμε η Προεδρία της Δημοκρατίας και στο οποίο φέρεται να προτείνει σενάρια για την συνεργασία του σε σχηματισμό κυβέρνησης, ανήγγειλε ο ... πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο κ.Καμμένος σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM επανέλαβε ότι το κείμενο δεν είναι δικό του και δεν ανταποκρίνεται στις θέσεις του κόμματός του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εστάλη το κείμενο ηλεκτρονικά στο κόμμα από φίλους του κόμματος ως πρόταση, και από λάθος «να βρέθηκε στη συζήτηση».

«Δεν είναι δικό μας το έγγραφο. Πολλά περίεργα πράγματα έχουν γίνει. Ο κ.Μπίτσιος μας είπε ψέματα» είπε ο κ.Καμμένος και υποστήριξε ότι «παίχτηκε ένα παιχνίδι απο την Προεδρία της Δημοκρατίας» σε βάρος του κόμματός του, και εκτίμησε ότι «ίσως παραπλανήθηκε ο ΠτΔ» χαρακτηρίζοντας «περίεργη» την στάση του κ.Μπίτσιου.

«Θα καταφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Συκοφαντούν κάθε αντιμνημονιακή φωνή. Τα ίδια έκαναν και προεκλογικά με το πλαστό κείμενο σε βάρος υποψήφιου βουλευτή του κόμματος μας» είπε ο κ.Καμμένος και κάλεσε τα κόμματα να καταθέσουν το κυβερνητικό τους πρόγραμμα, με σαφείς θέσεις ώστε «να ξέρει ο κόσμος τι θέλει να κάνει ο καθένας». Χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο έγκλημα το δίλημμα ευρώ ή δραχμή «που θέλει να βάλει η ΝΔ» και υποστήριξε ότι δεν υφίσταται τέτοιο δίλημμα διότι «δεν μας κάνουν χάρη για να είμαστε στο ευρώ, πληρώνουμε για να είμαστε, ο κόσμος έχει υποστεί μεγάλες θυσίες για να ανήκουμε στο ευρω, και δεν μπορούν να μας βγάλουν».

Επανέλαβε ότι εξακολουθεί να ισχύει το «ούτε νεκρός δεν συνεργάζομαι με Σαμαρά και Βενιζέλο» τους οποίους κατηγόρησε ότι δεσμεύθηκαν με τις υπογραφές τους ότι θα ακολουθήσουν το Μνημόνιο. Τόνισε ότι το κόμμα του έχει βασικές διαφορές από τον ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα, και σε θέματα λαθρομετανάστευσης, και ανέφερε ότι εάν του δώσει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος χαρτί υπογεγραμμένο ότι δεν θα έχουμε τον Ιούλιο χρήματα να πληρώσουμε «αυτό σημαίνει ότι το Μνημόνιο απέτυχε και χρειάζεται καταγγελία. Δεν μπορεί να λέμε ότι δεν έχουμε αποθέματα με το Μνημόνιο και να θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτό» υπογράμμισε.

Τέλος ανέφερε ότι στη σύσκεψη των αρχηγών που γίνεται αυτή την ώρα θα προτείνει για υπηρεσιακό υπουργό Εξωτερικών τον καθηγητή Παναγιώτη Ήφαιστο και για υπηρεσιακό υπουργό 'Αμυνας τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ Δημήτριο Γράψα.

apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: