Τρίτη 8 Μαΐου 2012

"Δεν μιλώ με κατεστημένα πολιτικά πρόσωπα"

Η Δημιουργία Ξανά κλείνει και τα σενάρια συνεργασίας με ΝΔ

 
 
Απάντηση στις πληροφορίες που τον έφεραν ως συναινώντα στη δημιουργία μεταρρυθμιστικού μετώπου με τη συμμετοχή της Δράσης και της Δημοκρατικής Συμμαχίας, δίνει στο protothema.gr ο Θάνος Τζήμερος του κόμματος "Δημιουργία Ξανά". Ο γνωστός διαφημιστής παραδέχεται πως μίλησε με τον πρόεδρο της Δράσης κ. Στέφανο Μάνο μόνο όμως για να λάβει τα συγχαρητήρια του και ξεκαθαρίζει: "πιστός σε όσα είπα προεκλογικά δεν μιλώ με κατεστημένα πολιτικά κόμματα. Ούτε με την Ντόρα Μπακογιάννη, ούτε με τον Στέφανο Μάνο ούτε φυσικά και με τον Αντώνη Σαμαρά".

Ο ίδιος γνωρίζει τις πληροφορίες που διακινούνται εδώ και λίγη ώρα και υπογραμμίζει πως το σύνθημα της Δημιουργίας Ξανά "πολιτική χωρίς πολιτικούς" εξακολουθεί να παραμένει επίκαιρο.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ που δημοσίευσε νωρίτερα το protothema.gr.

Την ίδια ώρα πάντως πηγές προσκείμενες στη Δράση και τη Δημοκρατική Συμμαχία εξακολουθούν να αναφέρονται στην ανάγκη δημιουργίας ενός νέου κεντρώου χώρου, με μεταρρυθμιστικό χαρακτήρα με τις καινούργιες πληροφορίες να αναφέρονται ακόμα και σε προσεγγίσεις πολιτικών από το ΠΑΣΟΚ. "Ο φόβος για την άνοδο της Αριστεράς προτάσσει πλέον την ανάγκη δημιουργίας ενός φιλοευρωπαίκού μετώπου ώστε ο τόπος να μην μπει σε περιπέτειες. Η καθίζηση του ΠΑΣΟΚ δημιουργεί έλλειμμα παρουσίοας στον κεντρώοχώρο το οποίο πάση θυσία πρέπει να αποκασταθεί μέχρι τις επερχόμενες πρόωρες εκλογές' μας είπε υψηλόβαθμο στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: