Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΑΡΗΣ : ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΝΔ


Την ανάγκη για επανασυσπείρωση όλων των δυνάμεων της παράταξης, με προσκλητήριο προς όλους, υπογράμμισε σήμερα σε δηλώσεις του, ο βουλευτής της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλους. «Αυτό που προέχει, είναι η παράταξη...
να συνειδητοποιήσει ότι οι δυνάμεις που πρόσκεινται στον ευρύτερο κεντροδεξιό χώρο και οι οποίες, για τον οποιονδήποτε λόγο, δεν είναι μαζί μας, έχουν αθροίσει περίπου ένα 19%», τόνισε.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ανέφερε, επίσης, ότι προέχει ο σχηματισμός κυβέρνησης, επισημαίνοντας πως «προφανώς έγιναν λάθη, αλλά δεν είναι ώρα να τα συζητήσουμε».

«Υπό αυτή την έννοια, η παράταξη, ανεξαρτήτως αν θα γίνει κυβέρνηση ή θα πάμε πάλι σε εκλογές, που ελπίζω πως όχι, θα πρέπει να αρχίσει να δομεί μια διαδικασία, έτσι ώστε να ξανασυσπειρωθούν, όσο το δυνατόν, οι περισσότερες δυνάμεις που ανήκουν στο χώρο μας, στον κεντρικό κορμό της κεντροδεξιάς. Είναι μείζον και σημαντικό γιατί, όπως είδατε, οι πολυδιασπάσεις δεν ωφελούν και δημιουργούνται τέτοια αδιέξοδα όπως αυτά που ζούμε, όχι παραταξιακά, αλλά ως πατρίδα» επισήμανε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Απαντώντας σε ερώτηση κατά πόσον η πρόταση για επανασυσπείρωση του κόμματος περιλαμβάνει τους κ.κ. Μάνο, Καρατζαφέρη και Καμμένο, καθώς και την κ. Μπακογιάννη, ο Α. Σπηλιωτόπουλος διευκρίνισε: «Εγώ μιλάω για όλες τις δυνάμεις. Περιλαμβάνει, όσους επιθυμούν. Δεν θέλω να κάνω ονομαστικό προσκλητήριο. Όσοι μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα, πρέπει να είναι ευπρόσδεκτοι».http://fimotro.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: