Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

«Θέλει πράγματι η ελληνική κοινωνία να αλλάξει;» αναρωτιέται ο πρόεδρος του ΣΕΒ

Δηλώσεις μετά την επανεκλογή του


Τα διλήμματα «μέσα ή έξω από την Ευρώπη», «ευρώ ή δραχμή» απαντήθηκαν στις κάλπες του Μαΐου, τόνισε ο κ. Δασκαλόπουλος
Τα διλήμματα «μέσα ή έξω από την Ευρώπη», «ευρώ ή δραχμή» απαντήθηκαν στις κάλπες του Μαΐου, τόνισε ο κ. Δασκαλόπουλος   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )


Αθήνα
«Η κρίση που βιώνουμε δεν αφορά το μνημόνιο, το δίλημμα ευρώ ή δραχμή ούτε και το ερώτημα μέσα ή έξω από την Ευρώπη. Σε αυτά ο λαός και οι κύριες πολιτικές δυνάμεις έχουν απαντήσει», επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος σε δηλώσεις του αμέσως μετά την επανεκλογή του.

«Εκείνο που μένει να απαντηθεί είναι αν η ελληνική κοινωνία θέλει πράγματι να αλλάξει και αν υπάρχουν πολιτικοί και κοινωνικοί φορείς ικανοί να πραγματοποιήσουν τον άθλο της αλλαγής» τόνισε.

Στην απογευματινή του ομιλία, αναμένεται να αναφερθεί στις ευθύνες του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου για τη σημερινή κατάσταση, θα επισημάνει την ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου το οποίο απονομιμοποίηθηκε στις πρόσφατες εκλογές, αλλά θα περιγράψει και τα όρια που τίθενται από την παγκόσμια οικονομική πραγματικότητα στην πολιτική που μπορεί να ακολουθηθεί μετά τις εκλογές.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: