Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Δημοσκόπηση για το Pressing: Οριακά με 24,3% προηγείται η ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ 21,7% και ΠΑΣΟΚ 12%



Δημοσκόπηση για το Pressing: Οριακά με 24,3% προηγείται η ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ 21,7% και ΠΑΣΟΚ 12%
Προβάδισμα 2,6 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία δίνει νέα δημοσκόπηση για το περιοδικό των πρώην εργαζομένων της Απογευματινής, Pressing. Το ΠΑΣΟΚ παραμένει τρίτο κόμμα σε επτακομματική Βουλή.

Η ΝΔ προηγείται με 24,3% στην πρόθεση ψήφου έναντι του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος συγκεντρώνει 21,7%. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 12%. Τέταρτο κόμμα οι Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου με 7%. Η Δημοκρατική Αριστερά σταθεροποιείται στο 6,3% ενώ τα ποσοστά του ΚΚΕ κατεβαίνουν στο 6%. Το κόμμα της Χρυσής Αυγής συγκεντρώνει 5,9%.

Η Δράση συγκεντρώνει μόλις το 1,9% των ψήφων. Οι Οικολόγοι Πράσινοι συγκεντρώνουν 1,5%, το ΛΑΟΣ στο 1,3%.

Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου φθάνει το 10,4%.

Σε ερώτηση «Ποιος από τους πολιτικούς αρχηγούς πιστεύετε ότι έχει κρυφή ατζέντα και λέει ψέματα στο λαό», «Όλοι» απαντά το 42%. Το 27% απαντά Ευάγγελος Βενιζέλος και Αντώνης Σαμαράς και το 25% θεωρεί ότι λέει ψέμματα ο Αλέξης Τσίπρας.


Το περιοδικό Pressing κυκλοφορεί πρώτη φορά σήμερα από τους πρώην εργαζομένους της εφημερίδας «Η Απογευματινή» με ένα ντοκουμέντο με τους μυστικούς διαλόγους του Καραμανλή με τον Ομπάμα και όλο το παρασκήνιο για πώς φτάσαμε στο σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή. Ενδιαφέρον έχει και ένα θέμα της Χρυσής Αυγής, όπου αποδεικνύεται μέσα από το ρεπορτάζ ότι δίνονται ραντεβού θανάτου και γίνονται καταδρομικές επιθέσεις εναντίον λαθρομεταναστών. Τέλος, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού το περιοδικό έχει ρεπορτάζ για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τις στιγμές παράνοιας που περνάει ο πρώην υπουργός του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
 http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: