Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΚΚΕ: Ψεύτικος ο λογαριασμός σε Facebook και Twitter...



Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν γίνει πλέον ανασπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και όχι μόνο για ιδιωτική χρήση. Πολλές είναι οι εταιρείες που διαφημίζονται πλέον μέσω Facebook και Twitter αφού αυτό αποτελεί την... πιο οικονομική και αποτελεσματική λύση.

Social media χρησιμοποιούν πλέον πολύ ενεργά και τα κόμματα τα οποία δημοσιεύουν σε αυτά ανακοινώσεις τους αλλά και την πολιτική τους.

Εκτός κοινωνικών δικτύων είναι όμως το ΚΚΕ το οποίο μπορεί να εμφανίζεται με διάφορους λογαριασμούς σε Facebook και Twitter αλλά δεν είναι ι πραγματικοί.

Διαβάστε τι αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Ριζοσπάστη:

Εμφανίστηκε πάλι στο twitter λογαριασμός με το όνομα «Κ.Κ.Ελλάδας» και μάλιστα ο δημιουργός του υποστηρίζει ότι είναι «επίσημος λογαριασμός της Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας». Παράλληλα, στο facebook λειτουργούν λογαριασμοί με το όνομα «Αλέκα Παπαρήγα» και «ΚΚΕ ΚΝΕ». Οι λογαριασμοί αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με το ΚΚΕ, την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος και την ΚΝΕ.

Οπως έχουμε ξαναγράψει, το ΚΚΕ δεν είχε και δεν έχει λογαριασμό ούτε στο Twitter ούτε στο facebook. Οι φίλοι του ΚΚΕ πρέπει να είναι προσεκτικοί και δύσπιστοι απέναντι σε τέτοιους λογαριασμούς που εμφανίζονται ως ΚΚΕ, ΚΝΕ, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ή «Ριζοσπάστης» και να μη δίνουν τα στοιχεία τους γιατί έτσι πέφτουν θύματα εξαπάτησης.
mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: