Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Λοβέρδος:"Φεύγω εάν..."...



Στο σημείο μηδέν βρίσκονται πλέον οι σχέσεις του Ανδρέα Λοβέρδου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, γεγονός που ωθεί στο συμπέρασμα, όπως γράφει η εφημερίδα «Παρασκευή +13» ότι είναι μετρημένες οι μέρες ή οι μήνες παραμονής του πρώην υπουργού Υγείας στο ΠΑΣΟΚ.

Ουσιαστικά είχαν ... διαρραγεί μετά τη μεγάλη εσωκομματική αναμέτρηση του 2007, κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Λοβέρδος λειτούργησε ως υπαρχηγός του κ. Βενιζέλου.

‘Έπειτα από τότε ο πρώτος λειτουργούσε με κινήσεις εξωστρέφειας, οι οποίες επιβεβαίωσαν και την «πρωτιά» του στη Β’ Αθήνας σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, ενώ ο νυν πρόεδρος του κόμματος ακολουθούσε την τακτική του αρχηγού εν αναμονή.

Ο κ. Λοβέρδος εδώ και ένα μήνα δεν μπορεί να συγκλίνει πουθενά με το νέο αρχηγό.
Οι δύο τελευταίες συναντήσεις των δύο ανδρών έγιναν σε πάρα πολύ ψυχρό κλίμα, κάτι που, εξάλλου παραδέχονται και οι δύο πλευρές. Και πλέον ο κ. Λοβέρδος διαμηνύει, μέσω του στενού του περιβάλλοντος, προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «θα φύγω, Βαγγέλη εάν…».

Αυτό το «εάν» έχει να κάνει με τη συνέχιση της μετάλλαξης του κόμματος σε αυστηρά προσωπικό μηχανισμό του προέδρου του, κάτι που επιχειρεί ο κ. Βενιζέλος, τόσο κατά τον κ. Λοβέρδο όσο και κατ’ άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Και τελευταία, με αφορμή την πρόσφατη ανάπτυξη του προεδρικού σχεδίου για ένα άλλου τύπου κόμμα, κάνουν καθαρά λόγο για επιχείρηση που τελικώς θα οδηγήσει σε ΕΔΗΚοποίηση του ΠΑΣΟΚ.


Πηγή: "Παρασκευή +13"

Δεν υπάρχουν σχόλια: