Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ποιες αμαρτίες οδήγησαν την ΔΕΗ στην αθλιότητα

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ



Ποιες αμαρτίες οδήγησαν την ΔΕΗ στην αθλιότητα
Η ΔΕΗ διαρρέει κατά έναν περίεργο τρόπο συνεχώς σκόρπια και εξόχως επιλεκτικά στοιχεία για να δικαιολογήσει το ταμειακό αδιέξοδο στο όποιο, όπως ισχυρίζεται,  την έχουν οδηγήσει οι απλήρωτοι λογαριασμοί των απελπισμένων καταναλωτών. 

Μετά από έρευνα μάθαμε τι ακριβώς συμβαίνει και ανακαλύψαμε κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που δείχνουν ότι η ΔΕΗ μάλλον χρεωστάει αντί να της χρεωστάνε!
 
1.  Όπως προκύπτει από τις λογιστικές καταστάσεις της ΔΕΗ , στις 31.12.2011 η ΔΕΗ είχε στα χέρια της ΑΤΟΚΕΣ προκαταβολές  πελατών ύψους €498εκ τα οποία η ΔΕΗ τοκίζει για λογαριασμό της. Ποσά εκατομμύρια έχουν συσσωρευτεί στα ταμεία της ΔΕΗ με τον τρόπο αυτό; Πρέπει να δοθεί άμεσα απάντηση!

2.     Η ΔΕΗ έχει ουσιαστικά κηρύξει εδώ και πολλούς μήνες μερική στάση πληρωμών απέναντι στους προμηθευτές και εργολάβους. Πόσα εκατομμύρια έχουν συσσωρευτεί στα ταμεία της ΔΕΗ με τον τρόπο αυτό; 

3.     Με τις πρόσφατες αποφάσεις της ΡΑΕ για ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ και ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ , προκύπτει ότι , μετά την απελευθέρωση των τιμολογίων της Υψηλής Τάσης τον Ιούλιο του 2008 , η ΔΕΗ έχει προβεί συστηματικά σε αυθαίρετες υπερτιμολογήσεις στην κατηγορία αυτή των καταναλωτών. Πόσα εκατομμύρια έχουν συσσωρευτεί στα ταμεία της ΔΕΗ με τον τρόπο αυτό;
 
Ποιες λοιπόν αμαρτίες οδήγησαν την ΔΕΗ σε αυτή την κατάσταση αλλά και ποια στελέχη έχουν την ευθύνη;
 
Παρατίθεται αντίγραφο των λογιστικών καταστάσεων της ΔΕΗ.




http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: