Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Παρατείνεται η αναστολή καταβολης δόσεων δανείων σε άνεργους πελάτες του ΤΤ

Έως τις 30 Απριλίου 2013

Η ρύθμιση προβλέπει έως 12 μήνες αναστολή καταβολής δόσεων για τα καταναλωτικά δάνεια, με αντίστοιχη επιμήκυνση της διάρκειας του δανείου

Η ρύθμιση προβλέπει έως 12 μήνες αναστολή καταβολής δόσεων για τα καταναλωτικά δάνεια, με αντίστοιχη επιμήκυνση της διάρκειας του δανείου   (Φωτογραφία:  Fosphotos )
Παράταση έως τις 30 Απριλίου 2013 λαμβάνει το πρόγραμμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου «Προστατεύω τους Ανέργους» το οποίο αφορά σε αναστολή της καταβολής δόσεων δανείων σε υφιστάμενους πελάτες της Τράπεζας που είναι άνεργοι.

Η ρύθμιση δανείου προβλέπει έως 12 μήνες αναστολή καταβολής δόσεων για τα καταναλωτικά δάνεια, με αντίστοιχη επιμήκυνση της διάρκειας του δανείου.

Επίσης προβλέπει έως 24 μήνες αναστολή καταβολής δόσεων για τα στεγαστικά δάνεια, με δυνατότητα επιμήκυνσης της διάρκειας του δανείου έως 5 έτη.

Μετά τη λήξη της περιόδου χάριτος, το δάνειο θα εκτοκίζεται με το συμβατικό επιτόκιο. Η συγκεκριμένη δυνατότητα παρέχεται ακόμα και στην περίπτωση που ο ένας από τους συνδικαιούχους του δανείου είναι άνεργος.

Εάν κατά την ημερομηνία υπαγωγής στη ρύθμιση, υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές (μέχρι 89 ημέρες) προσφέρονται στον πελάτη οι παρακάτω επιλογές:

  • άμεση καταβολή αυτών
  • καταβολή αυτών σε ισόποσες πληρωμές κατά τη διάρκεια της περιόδου χάριτος
  • καταβολή μόνο τόκων (που δημιουργήθηκαν από τις ληξιπρόθεσμες οφειλές) σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου χάριτος χωρίς ο πελάτης να καταβάλλει τόκους υπερημερίας
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: