Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

O Βενιζέλος μίλησε για γλύφτες και υπονομευτές στο ΠΑΣΟΚ

ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Κ.Ο.



O Βενιζέλος μίλησε για γλύφτες και υπονομευτές στο ΠΑΣΟΚ
«Είναι γνωστή η συνομωσία στλεχών, που είναι δίπλα στους αρχηγούς, και γλείφουν αλλά ταυτόχρονα τους υπονομεύουν και επιβιώνουν». Με αυτή τη φράση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη δευτερολογία του στην σύσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος έστειλε σκληρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και «άνοιξε» μέτωπα χωρίς φυσικά να κατονομάσει τους βουλευτές στους οποίους αναφέρεται. 
Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο αρχηγός του κόμματος κάνει λόγο για διπροσωπίες στα στελέχη του, ενώ μιλά με τόσο αιχμηρές εκφράσεις. Είναι προφανές πως ορισμένοι έχουν ενοχλήσει με την διφορούμενη συμπεριφορά τους τον κ. Βενιζέλο, ωστόσο είναι πιθανό τέτοιου τύπου δηλώσεις να εντάσσονται στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ και της γενικότερης προσπάθειας για αποκοπή από τις κομματικές παθογένειες του παρελθόντος.

Σε κάθε περίπτωση, η εν λόγω δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλουυποδεικνύει μια διάθεση να υπάρξουν συγκρούσεις με κομματικά στελέχη, τις οποίες μάλλον θεωρεί αναπόφευκτες, καθώς στόχος είναι στο συνέδριο του κόμματος να προκύψει ένα ΠΑΣΟΚ διαφορετικό και «καθαρό».http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: