Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Πυρά Χρυσοχοΐδη εναντίον Σκανδαλίδη ...



Kάποιες απόψεις που άκουσα από ορισμένα στελέχη, ότι για παράδειγμα θα πρέπει να τεθεί θέμα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δεν αφορούν το ΠΑΣΟΚ. Μπορεί να αφορούν τους συντρόφους που τις εξέφρασαν, είναι σεβαστές οι απόψεις τους, αλλά... αυτά δεν πρέπει να έχουν σχέση με την επίσημη θέση μας. Να είναι καθαρό ότι εμείς δεν έχουμε σχέση με τέτοιου είδους απόψεις. Όπως επίσης, να είναι καθαρό ότι δεν έχουμε σχέση με διεργασίες που πιθανώς να οδηγήσουν στην πτώση της Κυβέρνησης» είπε ο Μιχάλης Χρυσοχΐδης στην ομιλία του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Ο Κώστας Σκανδαλίδης σε συνέντευξη του στην Realnews είχε τονίσει: «Η κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι ανακόλουθη με την προγραμματική της συμφωνία, όπως και τα κόμματα με τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. Αν είναι να ακολουθήσει εντελώς άλλη πολιτική από την προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων, ας έρθει στη Βουλή να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης»

Επίσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως το κόμμα θα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να έχει το ρόλο της οπισθοφυλακής. Ήμασταν και θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε μία μεγάλη πολιτική δύναμη εμπροσθοβαρής των αλλαγών που πρέπει να γίνουν στη χώρα και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθούμε γρήγορα. Να αναλάβουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα μέτωπα υπέρ των μεταρρυθμίσεων στο Δημόσιο, στο κομματικό και πολιτικό σύστημα, στους θεσμούς, έτσι ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα να επανακτήσουμε το φυσικό μας ρόλο. Και ο φυσικός μας ρόλος είναι ο ρόλος του μπροστάρη».
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: