Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ζωγραφάκης:Εμπλεκόμενοι και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Εμπλεκόμενα είναι πρόσωπα και από τα δύο μεγάλα κόμματα, καταγγέλλει ο Γιώργος Ζωγραφάκης, πρώην συνέταιρος του Ιωάννη Καρούζου, το σκάνδαλο γύρω από τις εταιρείες του οποίου αποκάλυψε η Real News.
Μιλώντας στον ALPHA, ο κ. Ζωγραφάκης τόνισε ότι επιλεκτικά βγήκαν κάποια ονόματα της ΝΔ: "Εμπλεκόμενοι είναι όλοι. Το βάζο δεν έχει χρώμα", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε : "Ασχολείται ο κόσμος με τη ΝΔ. Δεν είναι έτσι τα πράγματα". 
Γι' αυτό υπογράμμισε, "το θέμα θα κουκουλωθεί έτσι κι αλλιώς γιατί αφορά και τα δύο κόμματα". Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι δέχθηκε και δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Σημειώνεται ότι όπως αποκάλυψε η Real News, ο πρώην συνέταιρος του Ιωάννη Καρούζου, Γιώργος Ζωγραφάκης, που σήμερα είναι ιδιοκτήτης και νόμιμος εκπρόσωπος 19 εταιρειών του Ομίλου Καρούζου, αναφέρει χαρακτηριστικά σε ενημερωτική επιστολή του προς το ΣΔΟΕ ότι «ο πραγματικός σκοπός του Ομίλου ήταν να κλέβει το δημόσιο και το κυριότερο να ξεπλένει χρήματα πολιτικών και ιδιαίτερα κάποιων πρώην υπουργών», χωρίς να τους κατονομάζει. Ο πρώην συνέταιρος του κουμπάρου του προέδρου της βουλής, καταγγέλλει ότι ο Όμιλος είχε αναλάβει το «ξέπλυμα» των χρημάτων που έπαιρναν οι πρώην υπουργοί από μίζες και στην συνέχεια την αποστολή τους στο εξωτερικό.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

Δεν υπάρχουν σχόλια: