Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Τελικά πληρώνεται ο αδελφός του Κασιδιάρη;

Την ώρα που κόβονται μισθοί, συντάξεις και επιδόματα, απ' ότι φαίνεται τα μέλη της επιτροπής, στην οποία διορίστηκε ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη, λαμβάνουν αποζημίωση για τις συνεδριάσεις στις οποίες μετέχουν. Κι όλα αυτά παρότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μετά την αποκάλυψη της είδησης απαντούσε ότι ο "διορισμένος" στην επιτροπή δεν παίρνει ούτε μισό ευρώ.

Σημειώνεται ότι με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως στις 31 Αυγούστου (ΥΟΔΔ ΦΕΚ 414) ο Κωνσταντίνος Κασιδιάρης ορίστηκε μέλος στην "Επιτροπή για τον έλεγχο των ιδιοτήτων και των τεχνικών χαρακτηριστικών των φορολογικών μηχανισμών και για τη χορήγηση άδειας καταλληλότητας για την χρησιμοποίησή τους".

"Κάποιοι καραγκιόζηδες διαρρέουν στο διαδίκτυο ότι... διόρισα τον αδερφό μου! Δε λένε ότι πρόκειται για τη μοναδική επιτροπή του ελληνικού δημοσίου που ο "διορισμένος" δεν παίρνει ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ, αλλά διενεργεί συγκεκριμένο τεχνικό έλεγχο ΔΩΡΕΑΝ. Να δούμε τι άλλη μλκ...α θα ανακαλύψουν τα όργια της παραπληροφόρησης", έγραφε χθες ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Facebook.

Ωστόσο, έγγραφο που αναρτήθηκε στη "Διαύγεια" στις 31 Ιουλίου, καθορίζει μηνιαία αποζημίωση για τον πρόεδρο, τα μέλη και τον γραμματέα της Διακομματικής Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Φορολογικών Μηχανισμών. Έτσι, για τον πρόεδρο η αποζημίωση καθορίζεται στα 200 ευρώ, ενώ για κάθε μέλος στα 150 ευρώ.
"Οι ανωτέρω αποζημιώσεις καταβάλλονται με την προϋπόθεση συμμετοχής σε τέσσερις τουλάχιστον συνεδριάσεις τον μήνα. Σε περίπτωση συμμετοχής σε λιγότερες συνεδριάσεις η αποζημίωση περικόπτεται ανάλογα", σημειώνεται στην απόφαση.




enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: