Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Εξαπάτηση του ελληνικού λαού οι συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ

Αντιδράσεις από την Αντιπολίτευση


  (Φωτογραφία:  Fosphotos )

Αθήνα
«Οι συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών αποτελούν την κορύφωση της επιχείρησης εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Οι δήθεν λεονταρισμοί απέναντι στην τρόικα έχουν την ίδια αξιοπιστία με τις προεκλογικές δεσμεύσεις των κυβερνητικών κομμάτων για επαναδιαπραγμάτευση» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας ότι συμφωνούν να συνεχιστεί η μνημονιακή πολιτική.

Στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρεται ακόμα:

«Το κοινό σχέδιο κυβέρνησης-τρόικας για ιδιωτικοποιήσεις, διάλυση των δημοσίων υπηρεσιών, ληστρική φορολογία των εργαζομένων, απολύσεις και μειώσεις μισθών και συντάξεων έχει απέναντί του την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, θα ανατραπεί από τους ενωτικούς αγώνες των εργαζομένων και θα αντικατασταθεί από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για κοινωνική και οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, προστασία της εργασίας και του κοινωνικού κράτους, αναδιανομή του πλούτου και ανάπτυξη.»

Η Χρυσή Αυγή μιλά για θέατρο σκιών μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων: «Παρόλο που και οι πέτρες γνωρίζουν την απόλυτη υποταγή τους στην τρόικα και τους τοκογλύφους. Δυστυχώς το θέαμα των τριών αρχηγίσκων δεν είναι πλέον κωμικό, αλλά τραγικό, λόγω της τραγικής μοίρας που επιφυλάσσουν στον ελληνικό λαό.»
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: