Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

«Συκοφαντικές επιθέσεις ψεύδους» εις βάρος του καταγγέλλει ο Α.Τσοχατζόπουλος

Με αφορμή πληροφορίες για στοιχεία των ανακριτών


Ο πρώην υπουργός παραμένει κρατούμενος στον Κορυδαλλό
Ο πρώην υπουργός παραμένει κρατούμενος στον Κορυδαλλό   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
«Δυσώδεις και συκοφαντικές επιθέσεις ψεύδους» από «τοπικά και αλλοδαπά κέντρα συμφερόντων που διατηρούν ύποπτες διασυνδέσεις με το κράτος και τις ιδιωτικές αγορές» χαρακτηρίζει, με δήλωση του ο Άκης Τσοχατζόπουλος, τις πληροφορίες για τα στοιχεία των ανακριτών περί εμπλοκής άλλων δέκα εταιρειών στην υπόθεση της διακίνησης «μαύρου» πολιτικού χρήματος, από δωροδοκίες για εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο προσωρινά κρατούμενος πρώην υπουργός επαναλαμβάνει, στη δήλωσή του, ότι δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με εταιρίες και τη δραστηριότητά τους και τονίζει ότι «ψεύδονται, συκοφαντούν και λασπολογούν» όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο.

Καταγγέλλει όσους ευθύνονται για αυτές τις διαδόσεις, που, όπως θεωρεί, εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες και καταλήγει στη δήλωση του:

«Καταγγέλλω δημόσια αυτά τα τοπικά και αλλοδαπά κέντρα συμφερόντων, που διατηρούν ύποπτες διασυνδέσεις με το Κράτος και τις ιδιωτικές αγορές. Ζήτησα από τους δικηγόρους μου, από εδώ και στο εξής, να βρίσκονται σε ετοιμότητα για άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη απέναντι σε όλες τις δυσώδεις και συκοφαντικές επιθέσεις ψεύδους τις οποίες δέχομαι.»
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: