Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ξυνίδης:Nα τα βλέπει ο Βενιζέλος...


Νέα παρέμβαση κάνει μέσω του προσωπικού του ιστολογίου ο Σωκράτης Ξυνίδης, με αφορμή άρθρο σε ιστοσελίδα με τίτλο "κάποιος να τον λυτρώσει" ποπυ αναφερόταν στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

"Ο Λακόπουλος ... πάντα στρατευμένος, με τον πλέον κυνικό λόγο, στα συμφέροντα του ΔΟΛ. "Ρε παιδιά αφήστε και τον δικό μας να γίνει Πρόεδρος" θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του άρθρου. Για ξεκάρφωμα στο protagon και όχι στις στήλες του. Αυτά να τα βλέπει ο Βενιζέλος που νόμιζε ότι η στήριξη που του προσέφεραν τόσα χρόνια ήταν "χάριν της προσωπικότητός του" και όχι των συμφερόντων και μεθοδεύσεων του ΔΟΛ", αναφέρει ο Σωκράτης Ξυνίδης.

"Γιατί πρέπει ένας πολιτικός που εμφανίσθηκε στο προσκήνιο ως ο πιο χαρισματικός της γενιάς τους να φτάσει την απαξίωσή του ως το τέλος; Δεν υπάρχει γύρω του ένας σοβαρός άνθρωπος να εξηγήσει στον Βαγγέλη Βενιζέλο ότι βλάπτει διαρκώς εαυτόν και αλλήλους με το ύφος της δημόσιας παρουσίας του; Ότι με τις επιλογές του έχασε ακόμη και τη σημασία του να εμφανίζεται ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, γιατί απλούστατα ούτε κανονικό ΠΑΣΟΚ υπάρχει πλέον, ούτε ο ίδιος είναι κανονικός πρόεδρος;", αναφέρει το άρθρο για το οποίο κάνει λόγο ο κ. Ξυνίδης.

"Πόσο μακριά από την απλή πολιτική λογική, αλλά και την εσωτερική ψυχολογία του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται για να διαγράφει τον Σκανδαλίδη, αλλά να μην αγγίζει τον Παπανδρέου; Δεν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει αρχηγός που τον αγνοεί η μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα; Ή πού οδηγεί να του ζητάει ο - ευφυέστερός του πολιτικά- Λοβέρδος να τη συγκαλέσει, ενώ ο ίδιος – ο Λοβέρδος - ετοιμάζει εναλλακτικά νέο κόμμα;
Αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος που εμφανίσθηκε κάποτε στο ΠΑΣΟΚ ως στέλεχος–θαύμα βρίσκεται πιασμένος στα δίχτυα του. Όσο σπαρταράει, τόσο περισσότερο μπλέκεται. Ας του μιλήσει κάποιος καθαρά για τον λυτρώσει. Ο μακαρίτης ο Ευάγγελος Αβέρωφ όταν είδε ότι δεν μπορεί να λύσει το γόρδιο δεσμό, τον έκοψε με μια απλή συνέντευξη", καταλήγει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: