Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Αηδόνης: Ο Βενιζέλος παρέδωσε άνευ όρων το ΠΑΣΟΚ στο Σαμαρά...




Tο έκανε συνιστώσα της ΝΔ...
Σφοδρή "επίθεση" κατά Βενιζέλου, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Αηδόνης, που πριν λίγες ημέρες παραβρέθηκε σε ομιλία του Ανδρέα Λοβέρδου, στην Καλαμάτα.
Σε...
συνέντευξη του στην "Real News", ο Αηδόνης ανέφερε μεταξύ άλλων, πως το ΠΑΣΟΚ είναι μέσα στην καρδιά του και οτι ο Βενιζέλος παρέδωσε άνευ όρων το κόμμα στο Σαμαρά.

Διαβάστε αποσπάσματα από την συνέντευξη: 


Παραβρέθηκα στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Λοβέρδου και αμέσως μετά έγινα αποδέκτης καταιγισμού μηνυμάτων και διαρροών προκειμένου να δηλώσω που ανήκω.
Αυτά είναι γελοία πράγματα.
Ανήκω εκεί που με έχουν εξουσιοδοτήσει οι Δραμινοί συμπολίτες μου, να ανήκω. Στη βουλή των Ελλήνων, να υπερασπίζομαι το δίκιο ,τους φόβους και τις αγωνίες τους.
Επίσης ανήκω στην μεγάλη Δημοκρατική παράταξη, την οποία πίστεψα από παιδί, την είδα να μεγαλώνει και να κατακτά την πολιτική ηγεμονία στην χώρα μας , εκφράζοντας αξίες και οράματα για κοινωνική δικαιοσύνη, Εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία και που σήμερα την βλέπω να πάσχει από απώλεια προσανατολισμού.
Το ΠΑΣΟΚ της καρδιάς μου δεν το χαρίζω σε κανέναν. Από αυτό δεν μπορεί να με διαγράψει κανείς.
Με απειλούν με διαγραφή. Δεν καταλαβαίνουν ότι η κοινωνία θέλει πράξεις και όχι αυτοκρατορικούς λεονταρισμούς;
Οταν υπάρχει έλλειμμα ηγεσίας και απουσία πολιτικής τότε το αποτέλεσμα που ακολουθεί είναι η συρρίκνωση. Δυστυχώς όμως παρατηρούμε αντί της ανάληψης της ευθύνης να κατασκευάζονται ένοχοι.
Τη θέση μιας ουσιαστικής πολιτικής διαχείρισης κατέλαβε η διγλωσσία, η φλυαρία ως καθημερινή πρακτική, η ασυνέπεια και τα ασαφή μηνύματα.
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει την απόλυτη ευθύνη για το ενοχικό σύνδρομο της παράταξης.
Η ασαφής υπεράσπιση της πολιτικής μας προσπάθειας διαμόρφωσε ένα πρωτόγνωρο ενοχικό σύνδρομο στα μέλη και τα στελέχη με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις με μοναδικό σύνθημα την συγγνώμη.
Διαμορφώσαμε έτσι τους όρους της πολιτικής ηγεμονίας της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά.
Και αντί να έχουμε σήμερα την δημόσια συγγνώμη της ΝΔ έχουμε τις θριαμβολογίες της, για αυτά που θα εξασφαλίζαμε από τον Μάρτιο του 2012 αν δεν είχαμε οδηγηθεί σε δυο απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις
Αποτέλεσμα η σημερινή παράδοση άνευ όρων του ΠΑΣΟΚ στον Αντώνη Σαμαρά και η μετατροπή του σε συνιστώσα της ΝΔ
Οι δομές των σημερινών κομμάτων δημιουργούν τεράστιο έλλειμμα δημοκρατίας.
Δυστυχώς όμως σε αυτό προστέθηκαν και αντιδημοκρατικές επιλογές Τα δημοκρατικά εκλεγμένα συλλογικά όργανα αντικαταστάθηκαν από επιλογές ημετέρων.
Η διαχείριση της λίστας Λαγκάρντ συνέβαλε καθοριστικά στην ηθική του εκτέλεση του ΠΑΣΟΚ. Ο χειρισμός δημιούργησε την εικόνα συγκάλυψης και της αδιαφορίας για ισονομία και την πάταξη της φοροδιαφυγής. Ενίσχυσε την καχυποψία και την απόρριψη. Συρρίκνωσε ακόμη περισσότερο το ΠΑΣΟΚ .
Δεν θα υποταχθώ σε μικροκομματικές πολιτικές και αντιλήψεις που καταδικάστηκαν και σκότωσαν τη χώρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: